Valgte Filtre

Transmissionsolie og hydraulikvæske

Filtrer efter:

Åbne filtre

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Sælger

Rumfang (l)

til

Det skal man vide om hydraulikolie og gearolie

Det at bruge en automatisk eller manuel gearkasse skulle gerne være en behagelig oplevelse, dog kan denne oplevelse hurtigt blive ødelagt, hvis det at skifte gear ikke fungerer optimalt. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at bruge den rigtigt form for transmissionsolie.

Transmissionsolie bruges til, at smøre komponenterne i bilens gearkasse for optimal ydelse. I køretøjer med automatiske gearkasser virker denne olie også som et kølemiddel. Der findes en masse forskellige former for hydraulik og gearolier, og alt efter den form for motor der sidder i køretøjet, anbefaler fabrikanterne forskellige olier, derfor er det vigtigt at man læser i instruktionsbogen, for at se hvilken olie der passer bedst til køretøjet, ofte finder man denne information under kapitlet om vedligeholdelse af bilen. Det bliver anbefalet, at man skifter olien og maskinens filter ca. hver 40.000 kilometer.

I forhold til at skifte motorolie på bilen, så kan det godt være lidt svære at skifte transmissionsolie på bilen. Hvis man ikke selv er helt sikker på hvordan man skal skifte olien, så er der ofte værksteder som tilbyder denne service i forbindelse med, at bilen er til service.

Hydraulikolie med slitagehæmmende egenskaber

I dag er der en masse forskellige former for maskiner og køretøjer som bruger hydraulik i deres design, og hvis man har en maskine som har en eller anden form for hydraulik indbygget, så skal man bruge hydraulikolie, fordelen ved hydraulikolie er, at den har additiver som har er med til, at formindske de skader som opstår i hydraulikken på grund af slitage. På grund af at denne form for olie har gode filtrerings egenskaber, så er man sikker på at ens maskine bliver ved med at fungere som den skal. Man kan ofte være heldig at finde en god hydraulikolie pris.

Find billig transmissionsolie

Hvis man gerne vil spare penge på transmissionsolie, så kan man ved at købe den rigtige olie sagtens finde en god transmissionsolie pris. Ved at bruge en olie som er af en god kvalitet, så vil man opleve, at den holder over en længere periode inden den skal skiftes. Der er mange som tror at hvis man køber billig transmissionsolie, så vil man ikke få en olie som er af en god kvalitet, men dette er ikke altid rigtigt, hvis man finder den rigtige olie, så vil man opleve, at det har en indflydelse på hvor effektiv olien er og hvor længe maskinen kan køre uden at blive slidt. Hvis man køber det forkerte smøremiddel, så vil man ikke med det samme opleve, at der pludselig opstår katastrofale fejl på maskinen, men man vil over længere tid opleve at levetiden af maskinen bliver forkortet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 138
se flere 20
af 138
Is a paid advertising
Tilbage til toppen