Returpolitik

Oplysninger om dine rettigheder til annullering

Du har ret til at opsige denne kontrakt inden for 14 dage uden at skulle angive dine grunde.

Ved køb af varer er afbestillingsperioden 14 dage fra den dag, hvor du eller en tredje person, som du har navngivet, bortset fra transportøren, tog varen i besiddelse af. Hvis bestilte varer leveres i delforsendelser, begynder perioden på dagen for modtagelse af de sidste varer. Hvis kontrakten for levering af varer fastsætter flere delforsendelser eller partier, begynder perioden på dagen for den sidste delforsendelse eller parti.

For at udøve din ret til annullering skal du informere os (TyresNET GmbH, Amalienstr. 71 80799 München Tyskland, E-Mail: info@tyres.net) om din beslutning om at annullere denne kontrakt med en klar erklæring (f.eks. Via post eller e-mail).

Det er tilstrækkeligt, at du sender afbestillingsmeddelelsen i god tid for at overholde fristen.

Konsekvenser af aflysning

Hvis du annullerer denne kontrakt, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig straks og senest inden for 14 dage fra datoen for vores modtagelse af din annulleringsmeddelelse inklusive alle leveringsgebyrer (med undtagelse af ekstra gebyrer på grund af det faktum at du har valgt en anden levering end standard levering). Til refusionsformål bruger vi samme betalingsmåder, du har brugt i den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt udtrykkeligt; I intet tilfælde vil du blive opkrævet ekstra omkostninger for denne refusion.

Vi henter varerne fra dig.

Vi bærer omkostningerne forbundet med retur at varerne.

I tilfælde af en forringelse af varerne skal du kun betale kompensation, hvis forringelsen skyldes unødvendig håndtering af dem, uanset deres tilstand, egenskaber og funktion.

Slutningen af oplysningerne om annulleringsret

Tilbage til toppen