Valgte Filtre

Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Køb billige dæk online på Daek-online.dk

Ville du stole på, at sko med helt udtrådte såler er gode for dine fødder? Sikkert ikke – og det samme gælder for biler. Billedligt talt, er dækkene skosålerne på en bil. Hvis du tænker over, at kun en lille del, det der svarer til størrelsen på et postkort, af disse ”såle” er i kontakt med vejen ad gangen, er det vigtigt i forhold til sikkerhed, komfort og energieffektivitet at finde de bedste dæk til din bil. Dog kan det være svært og overvældende at finde dæk online. Heldigvis kan du, for at finde de helt rigtige dæk, sammenligne både produkter og priser på Daek-online.dk.

Forskellige måder hvorpå du kan finde de rigtige dæk

For at finde kvalitetsdæk, der er til at betale, tilbyder flere online sammenligningstjenester søge- og filterfunktioner. Hos Daek-online.dk er der forskellige aspekter, der kan bruges til at sammenligne dæk:

  • Størrelsen på dækken
  • Årstidstype (Vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk)
  • Fabrikanter (Continental, Bridgestone, Dunlop, Michelin, Pirelli, Goodyear og mange flere)
  • Dækindeks (Belastningskurve og hastighedsindeks)
  • >Klassificering i henhold til EU-mærkningen (brændstofeffektivitet, vådgreb og rullestøj)
  • Prisklasse

Hos Daek-online.dk kan du købe dæk, sammenligne priser og finde de bedste tilbud

Du kan også søge efter specifikke tilbud hos forskellige dækforhandlere. For at finde dæk, der er til at betale, skal du blot klikke på musen for at blive dirigeret hen til den bedste forhandler.

Uafhængige test hjælper dig, når du skal købe dæk. Når du leder efter dæk, er det vigtigt at kende alle tilladte dækstørrelser. Disse kan ses i del 1 af registreringsattesten. Du skal også gøre dig klart, om du leder efter vinter- eller sommerdæk. Det afgørende element i beslutningsprocessen, når der skal købes nye dæk, er generelt set dækkvaliteten og prisen.

Når du skal købe nye dæk, er det ikke kun prisen men også ydeevnen og egenskaberne, der er vigtige. De uafhængige dæktests kan give meget god information herom. På Daek-online.dk kan du finde alle store dæktests. På den måde kan du finde det dæk, der imødekommer dine individuelle behov – både når det kommer til pris og egenskaber.

Køb nye dæk i tide. Siden 2010 må man kun køre i biler, der har vejr-venlige dæk på. Dem der bliver taget i at køre i vinterligt terræn uden vinterdæk eller helårsdæk, kan se frem til bøder. Hvis du bliver impliceret i en ulykke, der skyldes forkerte dæk på din bil, kan du endda miste dit kørekort, ligesom forsikringen måske ikke vil dække. Hvis mønsterdybden er for lav (under 1,6 millimeter), kan du også risikere at blive mødt med bøder. Eksperter fra ADAC, TÜV og GTÜ advarer om at komme for tæt på denne grænse, da trækevnen og vejgrebet bliver betydeligt forringet, hvorfor risikoen for aquaplanning stiger. Dæk bør heller ikke være ældre end otte år. Derfor bør bilejere købe nye dæk i tide. Hvis du bruger Daek-online.dk til at sammenligne produkter og priser, kan du hurtigt finde den rette model og potentielt spare mange penge.

Daek-online.dk håber, du får stor succes med at sammenligne priser!

Sammenligne op til 4 produkter:

af 42970
se flere 20
af 42970
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen