Valgte Filtre

Matador Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Matador vinterdæk

Dækproducenten Matador blev grundlagt i 1905 i Bratislava. Dog var det først 20 år senere at den slovakiske virksomhed startede deres dæk produktion. I 1930’erne blev Matador dæk brugt på næsten alle Skoda og Tatra biler som standardudstyr. I dag hører virksomheden ind under Continental AG, og du kan stadig finde rigtigt gode tilbud på Matador dæk.

Matador dæk – kendt for kvalitet

Dæk fra Matador fås til alle sæsoner. Et populært vinterdæk er Matador MP92 Sibir Snow. Dækket er især kendt for at resultere i et meget godt brændstofforbrug. De specielle gummiforbindelser der bruges i Matador dæk, betyder at dækkene ikke bliver deforme hvis de bliver udsat for svære forhold.

Et andet meget populært Matador vinterdæk er MP 59 Nordicca. Dette højtydende vinterdæk fås i adskillige varianter og størrelser, og scorer med høj stabilitet, stærkt greb på sne og våde veje og en lav kørestøj.

Matador står for kvalitet og udvikling. Produktionsstandarder overvåges, kontrolleres og promoveres konstant af moderselskabet. Matador tilbyder sine kunder en uovertruffen værdi for pengene, og rangere ofte i toppen af tests takket være deres alsidighed. Ud over Matador sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk, fremstiller producenten også forskellige modeller til varevogne og lastbiler. Dækproducenten er kendte for at tilbyde meget konkurrencedygtige priser på Matador dæk.

Matador dæk priser

Robuste, solide slidbaneblokke i den ydre del af vinterdækkene sørger for sikker håndtering, brede slidbanespor i midten for optimal vandfortrængning og overbevisende greb, lamellerne på siden af dækket sørger for den bedste bremsekraft. Selvom Matador stadig er et relativt ukendt brand, producerer de konkurrencedygtige vinterdæk. Hvis du ser dig omkring på nettet, finder du ofte gode og billige Matador dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 515
se flere 20
af 515
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen