Valgte Filtre

Michelin CrossClimate Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Det skal du vide om Michelin Crossclimate dæk

Hvem kender ikke til problemet med opbevaring af henholdsvis sommer og vinterdæk, og især hvis man bor i et mindre hus eller en lejlighed. Dette får mange til at søge på nettet, for at se om ikke det skulle være muligt at finde et godt Michelin Crossclimate tilbud. Og jo flere steder man kikker på nettet, desto bedre er chancen der også for at finde en god Michelin Crossclimate pris.

Udviklingen af Michelin Crossclimate dækket

I 2015 kom Michelin da også på markedet med et nyt dæk, efter at have arbejdet på det igennem længere tid. Det lykkedes dem at skabe et sommerdæk, som også kan bruges om vinteren. På den måde skal man jo også kun have et sæt dæk. Men selvom det er et dæk med to årstids funktioner, så er det absolut egnet til begge årstider. Om sommeren har det en god opbremsning på både tørre og glatte veje, og da dækket har en god rullemodstand, er det også brændstofsbesparende. Dækket har dog stadig den gode trækkraft, som man har brug for om vinteren.

Crossclimate Michelin til vinterbrug

Da dækket har snefnug symbolet på, betyder det at man må bruge det i lande hvor det er påkrævet at køre med vinterdæk om vinteren, dog bør man alligevel tjekke, at det er ok at køre i disse lande med dette specifikke dæk, da f.eks. Sverige endnu ikke har givet tilladelse til dækket om vinteren.

Det specielle ved Michelin dæk Crossclimate er, at det er så godt om vinteren fordi det har en speciel gummiblanding, som er med til at sørge for, at dækket ikke bliver deformt når man kører med høje hastigheder om sommeren, men at dækket også forbliver elastisk om vinteren. Dækket har også et et specielt mønster i profilen. Dækket har et V-mønster i profilen, hvilket gør at det holder længere, da det slides mere jævnt end andre dæk.

Pris på Michelin Crossclimate

Mange vil jo gerne have billige men gode dæk, og leder sikkert også efter billige Michelin Crossclimate på nettet. Her vil de fleste nok opdage at prisen på dækkene er lidt højere end på andre dæk. Men man ved også godt at kvalitet koster, men Michelin har været så længe på markedet, at deres viden er kendetegnet for kvaliteten af dækket, og derfor også den lidt højere pris.

Men ved at se sig omkring på nettet, er det altid muligt at gøre et godt Michelin Crossclimate køb. Og også i en størrelse som passer til den bil man kører i, da dækkene fremstilles i mange forskellige dækstørrelser. Dette betyder også at valget af disse dæk er godt for dem som kører i en kompakt eller middelklasse størrelse bil.

Du kan ofte være heldig at få rabat på prisen af Michelin Crossclimate dæk hvis du køber mere end et dæk ad gangen. Det er også en god idé at købe 4 nye dæk på samme tid, så dine dæk altid er lige nedslidte.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 32
se flere 12
af 32
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen