Valgte Filtre

Nankang Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Nankang dæk

Det kan godt være at navnet Nankang dæk ikke lyder super bekendt, men firmaet er faktisk en af de mest kendte dækfabrikanter fra Taiwan. Firmaet er især kendt for at sælge dæk, som er af en høj kvalitet uden at de koster alt for meget. Firmaet blev grundlagt for mere end 50 år siden, og har altid haft som hovedmål, at producere dæk der er pålidelige. Nankang producere dæk til personbiler, SUV'er, motorcykler, varevogne og lette lastbiler.

Nankang sikre kvalitet og sikkerhed på vejen

Dækkene er især kendetegnet på deres profilmønstre, hvor de langsgående riller er med til at sørge for, at vandet bliver ledt væk fra dækket, på denne måde undgår man ubehagelige oplevelser hvis man skulle komme ud for akvaplaning. Den specielle profil på dækkene betyder også, at man vil opleve en mindre dækstøj end ved mange andre dæktyper, alt dette er med til at øge den kørselsoplevelse som man har med Nankang dæk. Dækproducenten har også produceret dæk som bliver brugt af sportsvogne hvor det er vigtigt, at dækkene kan klare høje hastigheder.

Dæk designet specielt til kørsel på is

Hvis man ofte kører i områder hvor der er meget sne, så er Nankang Winter Activa vinterdæk, ofte at finde blandt toppen af testede vinterdæk, dette skyldes deres enormt gode vejgreb på sneglatte veje. Firmaet har endda designet et dæk som udelukkende skal bruges til at køre på is, Ice Activia ligger tit som det førende dæk i denne kategori.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1490
se flere 20
af 1490
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen