Valgte Filtre

Vredestein Quatrac 5 Dæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Det skal du vide om Vredestein Quatrac 5

Nogle bilister overvejer om det kan svare sig, at skulle skifte dæk to gange om året, hvis du er en af de bilister som måske ikke bruger din bil helt så meget, så kan det absolut være en god idé at overveje at købe helårsdæk til bilen. Hvis du tænker over hvilke dæk du skal købe, så kan du absolut se dig omkring på nettet, for at finde et godt Vredestein Quatrac 5 tilbud.

Køb Vredestein Quatrac 5 - testvinder blandt helårsdæk

Med Vredestein Quatrac 5 får krævende bilister et innovativt helårsdæk, hvor de ikke behøver at gå på kompromis med ydeevnen. Grundlaget for den enestående ydeevne er den nye slidbanepolymerblanding. Dette sikrer ikke kun en længere levetid, men sørger også for at dækket har en meget kortere bremselængde.

Siden 1993 har Vredestein lanceret Quatrac-serien, og den femte udgave af dette vellykkede dæk kommer med mange innovationer, der er foretaget på Apollo Tyres udviklingscenter i Enschede. Det innovative slidbanedesign, den nye sammensatte gummiblanding og 3D Grip Claws er blot nogle få af de nyskabelser, der vil gavne dig på dine rejser i alle sæsoner og i alle vejrtyper.

Det er ikke for ingenting, at Vredesteins Quatrac 5 taler om en "ny standard" når det kommer til helårsdæk. I mere end to årtier har den hollandske dækspecialist produceret helårsdæk til biler, og har den tilsvarende erfaring og de patenterede teknologier. Den nye Vredestein "3D Grip Claws" teknologi betyder, at dækket har mere greb på is og snedækkede veje.

Find en god Vredestein Quatrac 5 pris

Du er træt af det sæsonbestemte dæk, men ved ikke om du skal vælge et helårsdæk? Med Vredestein Quatrac 5 behøver du slet ikke være nervøs. Mange tests viser faktisk, at dækket klarede sig næsten lige så godt som et dedikeret vinterdæk, og udmærker sig her både med fremragende trækkraft og præcis håndtering, og ved den bedste bremseeffekt. Samtidig tilbyder dækket også et godt greb på tørre og våde veje.

Så hvis du leder efter helårsdæk, der lever op til alle forhold og garanterer maksimal kørekomfort uanset vejr, er Vredestein Quatrac 5 den perfekte løsning til dig. Denne model bruger en asymmetrisk slidbane, der kombinerer alle de funktioner, der gør det sikkert at køre i alle sæsoner.

Ved at opdele konstruktionen i sommer- og vinterdelen, kunne sæsonbetingelserne optimeres og dermed også sikkerheden på vejen. Den asymmetriske ydre, langstrakte rille sikrer perfekt greb i sving og hurtig acceleration på is og sne. Sommerdelen er ansvarlig for trækkraft, greb på tørre og våde veje og præcisionen af ​​styringen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 49
se flere 20
af 49
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen