Nyt sommerudsalg hos Carlisle Expo Center

Køb eller sælg din bil til en god pris

Selvom vintersæsonen kommer med udfordringer som sne og kraftig regn, der gør chaufføren bange, betyder sommer let kørsel og lange bilrejser. De elsker at købe biler, så de kan nyde den smukke sommersæson. En auktion er det bedste sted for sådanne købere. Du behøver ikke at surfe på forskellige steder for at købe eller sælge din bil. Vi har et stort antal biler på ét sted! Du sparer både tid og penge. Købere og sælgere er på samme sted, hvilket er en god ide for begge parter. På det nye sommerudsalg, vil du se gode nyheder! Gør dig klar til meget sjov. Er du træt af din nuværende bil? Intet problem! Sælg den på auktionen og køb i stedet en ny bil. Alt er meget simpelt! Budgiverne venter på dig.

Fantastisk mulighed for bilelskere

Det nye sommerudsalg er en af de mest spændende nyheder for bilejere, der sætter pris på hurtige biler med stil og elegance. Derfor venter de et helt år for at købe deres drømmebil på Carlisle Expo Center. Sommerudsalget giver en spændende mulighed for alle dem, der har et budget, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Så uanset hvilken model eller type bil du kan lide, vil du kunne købe den på Carlisle Expo Center. Så nyd juni-udsalget og alle de store bilture med din drømmebil.

200 biler vil være der

200 biler vil tiltrække bilelskere til auktionen i sommer. Hvis de allerede har deltaget i forårets auktionen, vil de blive opfordret til at deltage i sommerauktionen.

Er du allerede en budgiver? Fedt!

En stor samling af klassiske biler deltager i auktionen. Alle budgivere, der deltog i tidligere auktioner, inviteres og informeres om den store begivenhed. De behøver ikke at betale noget gebyr, når de registrerer. Så hvis du allerede har været budgiver, er det en god mulighed for dig at deltage igen. Vi har også en anden interessant ting; Budgiverregistrering er åben nu, og alle kan deltage i det nye sommerudsalg hos Carlisle Expo Center. Er du interesseret? Vent ikke! Tilmeld dig nu!

Få rabatter og andre fordele

Du kan registrere dig som budgiver ved at ringe til det angivne telefonnummer. Du kan også besøge hjemmesiden og registrere dit navn. Hvis du vil udnytte VIP-fordele og rabatter, skal du forhåndsregistrere. Hvorfor ikke drage fordel af rabatter og andre fordele? Auktionen giver dig alle de pas, der bliver indsamlet. De, der registrerer på forhånd, kan også benytte sig af andre tilbud. Er det ikke spændende? Selvfølgelig! Hvorfor spilde tid og komme sent? Skynd dig og sørg for at reservere dit sted før alle andre. For at modtage fordele og rabatter skal du kun registrere på forhånd.

Fortæl alle, du kender

Slip varmen i sommer og tilbringe dagen på Carlisle Expo Center. Værelset har aircondition og du kan nyde vejret med din familie eller venner. Hvis du laver en god køb eller salg af din bil, vil du helt sikkert føle dig bedre og være i stand til at undslippe det varme solskin på vejene i sommer. Uanset om du er køber eller sælger, er du velkommen, eller hvis du vil deltage som tilskuer. Det er en fantastisk mulighed for at se biler med en værdi på flere millioner dollars. Fortæl din familie og venner og alle dem, der er ligesindede og gerne vil deltage, om eventet. Det er meget billigt for alle bilentusiaster. Børn 12 år og under deltager gratis. Så gå ikke glip af auktionen og se alle de smukke biler på ét sted. Hvis du kan lide at samle biler, vil den nye sommertur være det rene paradis for dig! Mange forskellige gæster, budgivere og besøgende vil gøre begivenheden sjov for alle involverede. Nu følger vi den sidste succesrige auktion med endnu en vellykket begivenhed for bilelskere!

Har du en gammel bil?

Et andet spændende træk ved det nye sommerudsalg er, at vi lover at indgangsgebyret er "gratis hvis bilen ikke sælges" for alle bilejere, der har en 25-årig bil eller ældre. Slap af med din gamle bil til en rimelig pris og pas den nye bil i din garage. Der er købere, der elsker gamle bilmodeller. Gør denne auktion så givende som muligt!

Køb din drømmebil på auktionen

Gør juni så mindeværdig som muligt ved at deltage i sommerturen på Carlisle Expo Center. Bliv en bilfanatiker! Hver køber og sælger vil have tid til at købe og sælge deres bil under auktionen. Du behøver ikke at skynde dig, men gør denne auktion mindeværdig ved at købe eller sælge din drømmebil. Her bliver drømme til virkelighed! Få dig en stor bil i sommer og erstat den gamle bil med en ny. Vi er sikre på, at du og din virksomhed vil nyde hundredvis af biler sammen. Auktionen i juni afventer dig. Tilmeld dig i dag og få VIP status under auktionen i juni.

Abonnér på nyhedsbrev

Svar til: {{replyComment.author}}
alle felter skal udfyldes
Kommentar blev sendt med succes

Tilbage til toppen