Valgte Filtre

215 55 R17 Bildæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om 215 55 r17 dæk

Det kan godt være lidt svært at finde ud af hvilke dæk du skal købe til din bil, men for at gøre det lettere for bilister at orientere sig om dette, er oplysningerne standardiseret i overensstemmelse med ECE-reglerne.

Hvad betyder dæk 215 55 r17?

Dette er regler, der er internationalt gyldige for motorkøretøjer og tilbehør. Derfor kan koden "215/55 R17" også let forstås, det betyder at dækket er 215 mm bredt, det næste tal er en procentdel og ikke i millimeter, dette dæk er 55% af bredden høj i sidevæggen, det er et radial dæk der kan bruges på fælge som er 17 tommer i diameter.

Gummiblandingen i 215 55 17 dæk

Det er vigtigt at du overvejer hvilken type dæk du er på udkig efter. Der er nemlig forskel mellem sommer-, vinter- og helårsdæk. Den største forskel er den gummiblanding der bruges i dækkene. Om sommeren er dækkene mere stive i gummiblandingen så de ikke bliver deforme i varmen. Om vinteren er dækkene dog mere bløde i gummiblandingen, dette giver et bedre greb på vejbaner som er dækket med sne.

Find gode dæk 215 55 r17 priser

Hvis du er på udkig efter billige 215 55 17 dæk, så kan du ofte finde gode dæk 215 55 r17 tilbud hvis du bare ser dig lidt omkring. Det kan især være en god idé, at se efter dæk fra en tidligere serie, da disse ofte er på tilbud. Du kan også ofte spare penge ved at købe mere end ét dæk ad gangen, på den måde opnår du mængderabat. Her på siden kan du nemt finde ud af hvilken type dæk der passer til din bil, du kan gøre brug af vores søgemaskine.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 285
se flere 20
af 285
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen