Valgte Filtre

235 40 R18 Bildæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om 235 40 r18 dæk

Der er mange danskere som spørger sig selv om hvilke dæk de skal købe til deres biler. Hvis du allerede har 235 40 18 dæk siddende på din bil, så ved du faktisk allerede hvilke dæk du skal købe.

Sommer-, vinter- eller helårsdæk 235 40 r18

I Danmark hvor vejret ofte er relativt mildt hele året rundt, så er der mange som vælger at købe helårsdæk, især hvis de ikke bruger deres bil til lange strækninger på motorvejen. Fordelen ved helårsdæk er, at du kun behøver at købe ét sæt dæk til bilen, og at du ikke skal bruge tid på at skifte dækkene om sommeren og igen om vinteren. Du skal dog være opmærksom på, at der er nogle lande i Europa som har krav om at man skal køre med vinterdæk om vinteren.

Den største forskel mellem sommer og vinterdæk er, at den gummiblanding der bruges i dækkene er anderledes. Sommerdæk er stivere i blandingen, dette er fordi de bruges i højere temperaturer, og derfor ikke må blive deforme.

Find gode dæk 235 40 r18 priser

Hvis du leder efter gode dæk 235 40 r18 tilbud så har du helt sikkert allerede de passende 18 tommers fælge, men hvis ikke, så kan du købe begge online i vores online butik. Du kan ofte finde gode priser på 235 40 18 dæk hvis du bare ser dig lidt omkring. Ofte tilbydes der også tilbud hvis du køber mere end ét dæk ad gangen.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 190
se flere 20
af 190
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen