Valgte Filtre

Goodyear Helårsdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Goodyear helårsdæk

Helårsdæk fra Goodyear har længe været kendt for at være fremstillet af en meget god kvalitet. Dækproducenten blev grundlagt i USA i 1898 og er i dag verdenskendt for at fremstille dæk til ne masse forskellige køretøjer, faktisk har Goodyear dæk endda været på en tur ud i rummet. Du kan ofte finde gode Goodyear helårsdæk tilbud hvis du bare ser dig lidt omkring, så kan du finde gode priser på helårsdæk fra Goodyear.

Helårsdæk fra Goodyear – kendt for kvalitet

I dag er der mange af de mest kendte bilproducenter i verden som blandt andet BMW, Corvette eller Mercedes Benz, der benytter Goodyear dæk som standardudstyr på deres biler når de forlader fabrikken. Virksomheden har mere end 70.000 ansatte fordelt over hele verden. Og du kan købe deres helårsdæk i mange forskellige lande. Virksomheden bruger en masse ressourcer på, at fremstille dæk med innovative løsninger.

Gummiblandingen i billige Goodyear helårsdæk

Hvis du er i tvivl om det er en god ide at købe billige Goodyear helårsdæk, så kan du med ro i sindet købe dem, dette er fordi virksomheden bruger en speciel gummiblanding som holder i længere tid end dæk fremstillet af konkurrerende dækproducenter. Den specielle gummiblanding betyder også at dækket har et bedre brændstofforbrug og en lavere rullemodstand.

Find en god Goodyear helårsdæk pris

Det kan godt være, at Goodyear helårsdæk priser er lidt højere end mange andre dæk du finder på markedet, men dette er fordi dækkene er fremstillet af en kvalitet som betyder at du kan køre længere på dækket inden du skal skifte til et nyt dæk. Du kan ofte finde gode tilbud på Goodyear helårsdæk på nettet, det kan svare sig at købe flere dæk ad gangen da du ofte kan få mængderabat på den måde. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 179
se flere 20
af 179
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen