Valgte Filtre

Kleber Helårsdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Kleber helårsdæk

Hvis du mangler nye Kleber helårsdæk til din bil, så finder du ofte en masse gode Kleber helårsdæk tilbud på nettet. Kleber blev grundlagt tilbage i 1910 i Paris og fremstiller i dag dæk til mange forskellige typer af biler. Virksomheden er en del af Michelin, og begge virksomheder nyder godt af udvekslingen af deres know-how. Især deres helårsdæk er meget populære blandt bilister der bruger deres biler mest til bykørsel.

Helårsdæk Kleber – kendt for kvalitet

Kleber helårsdæk er fremstillet med en speciel gummiblanding som sørger for at dækkene forbliver stive om sommeren, men også sørger for at dækkene er fleksible nok til at opretholde et godt vejgreb om vinteren. Kleber helårsdæk er fremstillet med slidbaner som sørger for at der ikke kan samle sig vand under dækkets kontaktflade, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning. Billige Kleber helårsdæk er også kendt for deres meget korte bremselængde.

Priser på helårsdæk Kleber

Hvis du er i tvivl om hvilke Kleber dæk som du skal købe til dit køretøj, så kan du gøre brug af vores søgemaskine som nemt og hurtigt kan fortælle dig hvilke dæk der passer til din bil. Du kan ofte spare penge og finde en god Kleber helårsdæk pris hvis du køber flere dæk ad gangen. Ved at købe dæk online kan du også ofte spare penge, dette er fordi online dækforhandlere kan have et centrallager hvorfra de sender deres dæk, på den måde kan de holde priserne nede. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 142
se flere 20
af 142
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen