Valgte Filtre

Nokian Helårsdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Nokian helårsdæk

Som bilist skal du overveje hvilken type dæk som du har brug for på dit køretøj. I denne situation er der mange danskere som kun tænker på vinter- eller sommerdæk, men faktisk er der en tredje form for dæk som du kan overveje at købe. Hvis du køber helårsdæk fra Nokian så ved du fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg.

Nokian helårsdæk – kendt for kvalitet

I 1932 blev den finske dækproducent grundlagt, virksomheden er den samme som den der oprindeligt stod bag Nokia mobiltelefoner, men i dag er det to separate virksomheden, da den i 1988 delte sig i to, den ene blev til Nokian dæk og fremstiller stadig dæk i dag. I dag fremstiller virksomheden både sommer-, vinter- og helårsdæk som du kan købe over hele verden. Du finder ofte billige Nokian helårsdæk hvis du ser dig lidt omkring på nettet.

Gummiblanding i helårdæk fra Nokian

Den specielle gummiblanding der benyttes i Nokian helårsdæk betyder at kan gøre brug af disse dæk hele året rundt. Takket være de specielle riller i dækket så kan vand ikke samle sig under dækket, det ledes i stedet ud til siderne, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning.

Find gode Nokian helårsdæk priser

Du kan ofte finde gode priser på Nokian helårsdæk. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan benytte et Nokian helårsdæk på din bil, så kan du gøre brug af vores søgemaskine som nemt og hurtigt kan hjælpe dig.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 80
se flere 20
af 80
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen