Valgte Filtre

Vredestein Helårsdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal du vide om Vredestein helårsdæk

Når det er tid til at skulle vælge nye dæk til bilen, så er det en god idé at overveje hvor meget du bruger bilen inden du vælger hvilken type af dæk som du har brug for. Hvis du kører mindre end 10.000 kilometer om året så kan det være en god idé at se på Vredestein helårsdæk tilbud.

Priser på Vredestein helårsdæk – kvalitet fra Holland

En af de mest populære dækproducenter i verden er den hollandske Vredestein som siden 1909 har producteret gummiprodukter og siden 1946 har fremstillet dæk til biler. I 2009 blev virksomheden en del af Apollo Tyres Ltd, men fortsætter med at have hovedkontor i Enschede, Holland. Dækproducenten har i dag mere end 1.800 ansatte som arbejder på at fremstille innovative billige Vredestein helårsdæk.

Helårsdæk Vredestein - speciel gummiblanding

Dæk fra Vredestein er fremstillet med en speciel gummibladning som sikre at dækket opretholder et optimalt vejgreb på alle veje, lige meget om de er tørre eller våde fra regn. Det specielle slidbanemønster i dækket er med til at mindske risikoen for at der kan opstå akvaplaning da vandet bliver ledt ud til siderne på dækket.

Find gode helårsdæk Vredestein priser

Hvis du ser dig omkring på nettet så kan du ofte finde gode priser på helårsdæk fra Vredestein. Dækproducenten ligger ofte blandt de bedste dækproducenter på internationale tests. Alle dæk fremstilles efter de højeste standarder og krav som den Europæiske Union stiller til de dæk der sælges på det danske marked.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 141
se flere 20
af 141
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen