Valgte Filtre

R14 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 14 tommer sommerdæk

Du kan ikke bruge et 20 tommer sommerdæk på en 14 tommer fælg, og du kan ikke bruge et 14 tommer sommerdæk på en 20 tommer fælg, dette er næsten logik for burhøns. Men der er faktisk en masse andre ting som du skal huske på når det kommer til at købe nye sommerdæk r14 til din bil.

Speciel gummiblanding in 14 tommer sommerdæk

I dag bliver mange sommerdæk fremstilet med en speciel silica gummiblanding, dette er fordi silica har en meget bedre evne til at opretholde et godt vejgreb på både våde og tørre vejbaner. Det er vigtigt at du sørger for at de sommerdæk 14 tommer som du køber har en gummiblanding som er hård nok til at forhindre, at dækkene bliver deforme om sommeren når det er meget varmt uden for.

Find en god 14 tommer sommerdæk pris

Når det er tid til at købe nye 14 tommer sommerdæk til bilen, så kan det være en god idé at se sig omkring på nettet, dette er fordi du ofte kan finde meget gode sommerdæk r14 tilbud i online butikker. Det gode ved online butikker er, at de ofte har et meget større lager end dem som du finder i de fysiske butikker rundt omkring i landet. Hvis du ikke er helt sikker på hvilket dæk som passer til din bil, så kan du enten se på siden af det dæk som sidder på bilen nu, her er en kode som fortæller dig hvilken dækstørrelse du kan benytte. Hvis der står r14 betyder det at du kan benytte et sommerdæk i 14 tommer.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 782
se flere 20
af 782
Er en betalt reklame

Sommer dæk med 14 inch diameter

Sommer dæk er til rådighed samt vinterdæk i mange forskellige størrelser. Sommer dæk med hjul diameter 14 tommer passer i passende størrelse og er især velegnet til kompakte køretøjer. I centimeter konverteret er deres diameter 35,56 cm.

Sommer dæk med 14 tommer: deres egenskaber

Sommer dæk med 14 inches er egner sig primært til biler i den kompakte klasse. Typiske bilmodeller, der er afhængige af disse dæk dimension er for eksempel, Ford Fiesta og Renault Kangoo. Ud over bildæk med 14-tommer dæk og motorcykel dæk af denne størrelse er til rådighed. Større køretøjer med en masse hestekræfter under kølerhjelmen og off-road køretøjer er hånd drevet det meste med større dæk modeller. 14 tommers sommerdæk er i virkeligheden smallere end de større dimensioner normalt og tilvejebringe mindre bæreflade. Små og kompakte biler, sikre, at de dog en høj sikkerhed med en behagelig tur.

De kompakte sommerdæk i testen

En 14-tommers model, er de samme høje krav fremstillet som af sommerdæk af andre størrelser: Gummi blander skal være stabil nok til ikke deformere under varme, skal slidbaner og profil også skræddersys til at køre i den våde bane. Et fast greb og stærk trækkraft er afgørende for sikker kørsel. Sommer dæk fra 14 inches, der skal testes, bl.a. regelmæssigt fra ADAC. Gode ​​resultater kan opnås der, især dæk modeller Continental, unroyal eller Michelin. Men selv dyre producenter som Hankook og Semperit stand til at konkurrere. I den brede vifte af Pneu-dimension derfor en model til ethvert budget.

Som en klassisk dækstørrelse til små og kompakte biler er sommerdæk på 14 inches på bilister meget populære. Der er næppe et dæk fabrikant, der ikke har disse dimensioner i intervallet.

Tilbage til toppen