Valgte Filtre

R15 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 15 tommer sommerdæk

Det er igen blevet den tid på året hvor du skal til at overveje at købe sommerdæk til dine 15 tommers fælge. Måske har du hentet dine gamle sommerdæk r15 frem fra gemmerne og overvejer om de stadig kan bruges. Ideelt set bør sommerdæk have en profildybde på 4 mm. Sommerdækkets vådgreb falder dramatisk når slidbanen kommer under det. Lovgiver ordinerer mindst 1,6 mm. Hvis slidbanemønsteret er for tyndt, er der risiko for at der kan opstå akvaplaning.

Sommerdæk 15 tommer – gummiblanding

Den største forskel der er på sommer- og vinterdæk er, at gummiblandingen af sommerdæk er markant hårdere, fordi den udsættes for ekstreme temperaturer om sommeren. Dem, der kører med vinterdæk om sommeren, accepterer en længere bremselængde og markant højere slid på grund af den blødere blanding i dækket. Dette betyder også, at sommerdæk for det meste kan holde længere tid end vinterdæk kan.

Sommerdæk 15 tommer pris

Det er en fordel, hvis du vælger sommerdæk fra anerkendte producenter, fordi det ofte kun er disse der er af en kvalitet, der kan overbevise dig, og som kan holde dig kørende længe. Billige sommerdæk fra ukendte producenter er ofte ikke helt så gode i kvalitet eller komfort. Men det betyder ikke at det er svært at finde billige 15 tommer sommerdæk online. Du kan benytte vores søgemaskine som nemt og hurtigt kan hjælpe dig med, at finde det dæk som passer til dine behov, du kan også kontakte vores personale som gerne hjælper dig videre.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1463
se flere 20
af 1463
Er en betalt reklame

Sommer dæk med 15-tommer

38.10 cm - som omdannes til den indre diameter af sommerdæk i 15 tommer størrelse. Disse dæk er derfor en af ​​de mindre modeller og bruges primært til kompakte biler. Men nogle mindre SUV kan udstyres med dæk i denne størrelse.

Større udstyr til kompakte biler

Vigtige kriterier for Somme dæk valg, uanset dimension: Dækkene skal være temperaturen stabil, kan ikke deformere til sommerlige varme dage. De skal også give god håndtering under våde forhold. Sikker akvaplaning egenskaber og kort bremselængde også trække gode sommerdæk 15 tommer i diameter. De 15-tommer dæk er standard udstyr af kompakte biler og er fra fabrikken kalibreret til de biler, der samles i mange forskellige bilproducenter, for eksempel på VW Golf. Især i bytrafikken, de tilbyder pålidelig ydelse og en behagelig tur.

Den 15-tommer i testen

Da sommerdæk er 15-tommer diameter meget almindelige og ofte anvendte modeller, har også så godt som enhver dækproducent Pneus denne dimension i området. I tests hovedsageligt Barum mærker Uniroyal og Pirelli kan bevise. Uniroyal dæk bevise deres kvalitet, især på våde overflader, mens dækkene fra Pirelli varsel med rundt afbalancerede køreegenskaber i våde og tørre forhold. I vifte af sommerdæk i 15 tommer dimension findes også dæk med et særligt lavt energiforbrug, såsom Michelin Energy Sikker og robust dæk til små SUV'er.

Der Sommer dæk med en diameter på 15 inches søger, finder den brede vifte. I alle prisklasser og fra mange forskellige producenter dæk, der udbydes i denne dimension.

Tilbage til toppen