Valgte Filtre

R16 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 16 tommer sommerdæk

De fleste bilister skifter til sommerdæk omkring Påsken eller april måned, det er meget vigtigt at de sommerdæk som du køber opfylder de højeste kvalitetsstandarder, selv på tørre veje. Det er vigtigt, at sommerdæk har optimalt greb og perfekte bremseafstander. Brændstofforbrug og slid spiller også en meget vigtig rolle. Mange anerkendte dækproducenter, såsom Continental, Pirelli, Goodyear, Micheln, Hankook og Dunlop, tilbyder sommerdæk 16 tommer til overkommelige priser.

Sommerdæk r16 specielle gummiblanding

Som navnet antyder, kan sommerdæk kun bruges om sommeren. Et sommerdæk har absolut ingen brug om vinteren. Disse dæk er specielt lavet til vejrforholdene om sommeren. De er fremragende til både tørre og våde veje. Sommerdæk er udstyret med specielle riller og slidbaneblokke. Disse sikre at vand ikke kan samle sig under dækket og der derfor ikke kan opstå akvaplaning.

Find gode 16 tommer sommerdæk priser

På Internettet har du den fordel, at valget mellem de forskellige r16 sommerdæk er meget større. I de fleste tilfælde er sommerdæk også billigere online. Sommerbildæk tilbydes ikke kun af kendte dækproducenter, men mange ukendte producenter tilbyder også billige sommerdæk online. Før du bestiller sommerdæk, er det også meget vigtigt, at du er opmærksom på størrelsen på dækkene. Det er vigtigt at du husker på at ikke alle dækstørrelser passer til ethvert køretøj. Et kig på køretøjsdokumenterne kan altid hjælpe dig her, hvis du stadig er i tvivl om hvilket dæk du skal købe, så kan du også gøre brug a vores søgemaskine, eller du kan tage fat i vores kundesupport som gerne hjælper dig. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1834
se flere 20
af 1834
Er en betalt reklame

Sommer dæk i 16 inches som en one size fits all

For mange biler, dæk med standard 16-tommer hjul leveret. I den henseende er det en universel størrelse, som meget ofte anvendes, og kan anvendes til ejeren af ​​køretøjet, som regel uden problemer. Accept eller opbevaring af dokumenter er normalt ikke nødvendige.

Mærkning forveksling med sommerdæk i 16 inches

Dækstørrelser betegnes i form af en række tal. Således for eksempel i størrelsen 205/55 R16 hjul tilbydes. Selvom tallene kan være forvirrende ved første øjekast, er de let forklares. Den 205 er dækkets bredde i millimeter. Med 55, er forholdet mellem dækkets højde givet til bredden i procent. R står for radialdæk, som er i princippet kun er disse dæk danner i dag. Den 16 endelig er fælgdiameter i inches. Den ofte relateret på tekniske områder enhed takst kan konvertere nemt. 16 inches svarer derefter 40,64 cm.

Sommer dæk med 16-tommer hjul ikke kun ser godt fra

Da mange bilproducenter 16-tommer dæk gør for standard dæk, disse er en del af den standard repertoire af enhver erhvervsdrivende. På grund af den store efterspørgsel, prisen og så er dræn sommerdæk i 16 inches er normalt billigere i forhold til andre dimensioner. Ikke desto mindre synes de store nok selv med alufælge og også støtte en sporty stil.

Hvorvidt smukke aluminiumsfælge i 16 tommer eller billigestålfælge: Hjul af denne størrelse har et attraktivt udseende og er nemme at håndtere.

Tilbage til toppen