Valgte Filtre

R17 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 17 tommer sommerdæk

Sommerdæk markedsføres normalt som performance dæk, og sommerdæk fungerer bedst i varmere vejr. Sommerdæk er lavet af en blødere gummiblanding og er typisk udstyret med store løbebånd for at give maksimal kontakt med vejen i varmere vejr. Som et resultat har sommerdæk generelt mere greb i både våde og tørre forhold og giver optimale hjørne- og bremsefunktioner.

Kan jeg køre sommerdæk 17 tommer hele året?

Hvis du bor i et land med fire sæsoner, er det definitive svar "nej." Og eftersom Danmark er et sådan land, så anbefales det absolut at skifte mellem sommer og vinterdæk. Sommerdæk giver ikke tilstrækkelig trækkraft under frostvejr, og bestemt ikke når sne eller slud falder ned fra himlen. At køre under vinterforhold med sommerdæk er en fejltagelse, du ikke laver to gange ... tag vores ord for det.

Bedste sommerdæk 17 tommer priser

At vælge det rigtige dæk er ikke så enkelt som at montere et sæt på bilen og aldrig se tilbage. Når du overvejer mellem et sommer- og helårsdæk, skal du overveje dine kørselsforhold, det klima, du bor i, og de behov du har. Det er bedst, at alle dæk på dit køretøj er af samme type dæk - såsom vinterdæk, helårsdæk, sommerdæk. Dit køretøjs dæk skal opfylde producentens anbefalede størrelse, hastighed, lastkapacitet samt andre anbefalede specifikationer. Du kan heldigvis ofte finde meget gode priser på 17 tommer sommerdæk på nettet, du skal bare se dig lidt omrking. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2361
se flere 20
af 2361
Er en betalt reklame

Sommer dæk med 17 tommer i diameter

Kraftig regn, varme sommerdage: Sommer dæk skal bevise sig selv i mange forskellige vejrforhold. Ud over høj køresikkerhed, bør de også have en sporty udseende. Begge ejendomme gode sommer dæk 17 tommer diameter kan score.

Sporty udseende, høj kørekomfort

Sommer dæk af 17 inches, vinde mere og mere. For mange bilmodeller af middelklassen er nu standard, kan andre modeller alligevel bestilles som option med de større dæk. Den 17-tommer model tilbyder et godt kompromis mellem et sporty look og en behagelig tur. Mens dæk ofte meget sikker er på en større skala på gaden, er det behagelig tur tabt. Sommer dæk op til 17 inches er også normalt lidt billigere end de store alternativer. Tuner og chauffører vil sætte pris på dæk i denne størrelse for sporty coupéer og sedans, for eksempel til Audi TT, især med de matchende fælge.

Populær dimension dæk ikke kun for biler

Sommer dæk i 17-tommer størrelse falder på især ved deres gode turn-in. Kombineret med matchende aluminiumsfælge at bibringe Biler også et sporty look. Den 17-tommer model, men ikke kun tilgængelig for biler; også varevogne, SUV'er og lastbiler kan udstyres med dæk af 17 tommer diameter. 17-tommer sommerdæk til biler skal bevise deres præstationer i test gentagne gange demonstreret. På våde veje, mens der skæres blandt andet Hankook dæk, Toyo og Rain Spirit fra god. Pneus Toyo og Dunlop kan overbevise på tørre veje også.

Den 17-tommer model er populære sommerdæk til biler med en masse hestekræfter under kølerhjelmen. Optik, drivability og komfort overbevise i testen og i praksis.

Tilbage til toppen