Valgte Filtre

R18 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 18 tommer sommerdæk

Det at købe nye sommerdæk til bilen kan nogle gange være lidt forvirrende, der er så mange forskellige dæk som du kan vælge imellem og så mange forskellige størrelser, hvordan ved du om de sommerdæk 18 tommer som du har købt overhovedet passer til dine behov. Selvom der i Danmark ikke er nogen lov som siger, at du skal skifte mellem sommer og vinterdæk, så anbefaler de fleste eksperter alligevel at du skifter til sommerdæk om sommeren.

Speciel gummiblanding i sommerdæk r18

Grunden til at eksperter anbefaler at du skifter mellem sommer- og vinterdæk er, at den gummiblanding som benyttes i dækkene er forskellig. Om sommeren er dækkene mere faste i deres gummi, dette er for at forhindre at dækket bliver deformt i varmen. Om vinteren er dækket mere blødt, dette er for at sørge for at så stor en del af dækkets kontaktflade som muligt rammer jorden.

Find en god sommerdæk 18 tommer pris

Det at finde gode 18 tommer sommerdæk tilbud kan nogle gange være lidt svært, men takket være vores søgemaskine kan du nemt finde de dæk som du mangler til dit køretøj. Det anbefales at du køber nye dæk når slidbanen har en profildybde som er mindre end 1,6 mm eller hvis du har brugt det samme dæk i mere end 5 år. Det er en god idé at udskifte dine dæk i par, så hvis du udskifter det ene fordæk, så er det en god idé også at udskifte dit andet fordæk. 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2094
se flere 20
af 2094
Er en betalt reklame

Sommer dæk med 18 inches

Større, bredere, sporty tuning fans, men også mange andre bilister sætter i dag ud på store dæk modeller. Sommer dæk med tilbud 18 tommer diameter her et godt kompromis mellem kørekomfort og sportslig kørsel. Især for coupéer og sedans, men også i offroad segment, disse dæk anvendes ofte.

De anvendelsesområder for de store sommerdæk

Segmentet af store dæk spænder fra 17 til 20 inches i diameter; nogle dækproducenter og producenter køretøjer gå endnu videre og tilbyde dæk med 21 eller endda 23-tommer diameter. Sommer dæk med 18 inches har en diameter svarende til 45,72 cm. Foruden en større diameter, de ofte tilbyde en bredere profil og er derfor godt på vej. For sports coupéer og høj-drevne sedans vil derfor disse dæk glæde brugt. Anyway, store og vægtige køretøjer såsom SUV'er og varevogne samt varevogne er også ofte kørt med sommerdæk på 18 tommer i diameter.

Således sommerdæk bevise i test

Dem, der søger efter sommerdæk med 18-tommers diameter, placere en bred vifte. Alle større producenter har sommerdæk af denne størrelse i området. Priserne spænder fra billige modeller fra Fjernøsten til tildeling-intensive versioner af mærkevareproducenter. En kort bremselængde, sikker våd håndtering og temperatur-stabilt slidbaner er de kriterier, der bør være opmærksomme på chaufførerne, når de vælger deres sommer dæk. Med korte bremselængde kan omfatte sommerdæk af mærket Nokian score i testen af Auto Bild. Selv under våde forhold, dækket sparker meget godt. Sommer dæk med 18-tommer Pirelli overbevise anden side af en lav rullemodstand og lavt brændstofforbrug.

Hvem er som at gå sporty, men alligevel ønsker en behagelig tur, ofte vælger Sommer dæk med 18-tommer diameter. En stor kontaktflade garanterer sikkerhed og nem håndtering.

Tilbage til toppen