Valgte Filtre

R18 Bil Sommerdæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

EU-mærkning


til

Sælger

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Sommer dæk med 18 inches

Større, bredere, sporty tuning fans, men også mange andre bilister sætter i dag ud på store dæk modeller. Sommer dæk med tilbud 18 tommer diameter her et godt kompromis mellem kørekomfort og sportslig kørsel. Især for coupéer og sedans, men også i offroad segment, disse dæk anvendes ofte.

De anvendelsesområder for de store sommerdæk

Segmentet af store dæk spænder fra 17 til 20 inches i diameter; nogle dækproducenter og producenter køretøjer gå endnu videre og tilbyde dæk med 21 eller endda 23-tommer diameter. Sommer dæk med 18 inches har en diameter svarende til 45,72 cm. Foruden en større diameter, de ofte tilbyde en bredere profil og er derfor godt på vej. For sports coupéer og høj-drevne sedans vil derfor disse dæk glæde brugt. Anyway, store og vægtige køretøjer såsom SUV'er og varevogne samt varevogne er også ofte kørt med sommerdæk på 18 tommer i diameter.

Således sommerdæk bevise i test

Dem, der søger efter sommerdæk med 18-tommers diameter, placere en bred vifte. Alle større producenter har sommerdæk af denne størrelse i området. Priserne spænder fra billige modeller fra Fjernøsten til tildeling-intensive versioner af mærkevareproducenter. En kort bremselængde, sikker våd håndtering og temperatur-stabilt slidbaner er de kriterier, der bør være opmærksomme på chaufførerne, når de vælger deres sommer dæk. Med korte bremselængde kan omfatte sommerdæk af mærket Nokian score i testen af Auto Bild. Selv under våde forhold, dækket sparker meget godt. Sommer dæk med 18-tommer Pirelli overbevise anden side af en lav rullemodstand og lavt brændstofforbrug.

Hvem er som at gå sporty, men alligevel ønsker en behagelig tur, ofte vælger Sommer dæk med 18-tommer diameter. En stor kontaktflade garanterer sikkerhed og nem håndtering.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2226
se flere 20
af 2226
Is a paid advertising
Tilbage til toppen