Valgte Filtre

185 65 R15 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 185 65 r15

“Sommer, sommer og sol” og så var der lige sommerdækkene. Lever de nu også stadig op til lovens mindstekrav om en mønsterdybde på 1,6 mm, eller er det på tide, at tænke på nye sommerdæk 185 65 r15. Mønsterdybden er af stor betydning, især på de danske veje, hvor man jo desværre kan blive udsat for lidt af hvert, med det til tider meget ustadige sommervejr som vi oplever i Danmark. Dybe riller i dækkene er med til, at lede regnvandet væk og mindske risikoen for, at der kan opstå akvaplaning.

Gummiblandingen i 185 65 r15 sommerdæk

Det er ikke kun gummiblandingen som har betydning for dine nye dæk, den skal være mindre elastisk end på vinterdæk, det er med til at dækket beholder sin form, og ikke bliver deformt under varme vejr- og vejbaneforhold.

Men man bør også undersøge om dækkene har en god rullemodstand, det vil sige en lav rullemodstand, da dette på dæk som sommerdæk 185 65 15 faktisk kan betyde, at man kan køre helt op til en kilometer længere på en liter benzin.

Køb kun dæk fra en godkendt forhandler

Når du skal til at købe dine nye 185 65 r15 sommerdæk, hvad enten du står i en butik, eller du vælger at søge online på nettet, så vær sikker på at den dækforhandler som du vælger når du køber nye sommerdæk er godkendt, så er du sikker på at de standardkrav der stilles til sommerdæk i dag, er opfyldt.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 195
se flere 20
af 195
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen