Valgte Filtre

R19 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 19 tommer sommerdæk

Når bladende begynder at blive grønne og blomsterne så langsomt begynder at komme frem fra deres vinterhi, så er det en god idé at se på de 19 tommer sommerdæk som du har stående i garagen for, at se om de kan holde en sæson mere. Der er i Danmark nemlig en lov om at du kun må køre på dine dæk indtil de har en profildybde på 1,6 mm, men de fleste skifter faktisk deres dæk ud når de når en profildybde på 3 mm.

Grunden til at det er så vigtigt at sørger for at der er nok profil på sommerdæk 19 tommer er, at dækket kun kan opretholde et optimalt vejgreb hvis der er nok profil på dækket. Det er også meget vigtigt når der er tale om risikoen for at akvaplaning kan opstå, det er nemmere for dækket at lede vand ud til siderne hvis der er små riller som vandet kan løbe i.

Find en god 19 tommer sommerdæk pris

Det at finde 19 tommer sommerdæk priser som passer til budgettet er heldigvis ikke noget problem, det er fordi der findes så mange forskellige dækproducenter som fremstiller dæk i 19 tommer. Du kan se på siden af de dæk som sidder på bilen allerede hvilken størrelse du skal bruge. Hvis du er i tvivl om størrelsen som du kan bruge til dit køretøj så kan du gøre brug af vores søgemaskine som nemt kan fortælle dig hvilke dæk der passer til din bil.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1845
se flere 20
af 1845
Er en betalt reklame

Sommer dæk med 19-tommers: effektiv og pålidelig

De sommerdæk på 19 inches giver optimal forudsætning for at modstå kontinuerlig belastninger i en sportsvogn. For høj-drevne biler fra midten - og overklassen, er der talrige sommerdæk af denne størrelse, kan de dynamiske køreegenskaber skræddersys til individuelle behov et køretøj eller chauffør.

Den perfekte balance

Kraften limousiner fra Mercedes (C 350), BMW (350i) eller Audi (A4 3.2 FSI quattro) gøre deres hastighed ikke kun på motorveje bevis. Sommer dæk med 19-tommer muligt at gennemføre udførelsen af ​​en sportsvogn på vejen. En kontrolleret start og acceleration ud af bøjninger og en god bremsning på tørre og våde veje. Producenterne bruger deres entyre tekniske ressourcer til udvikling af sommerdæk køre. En dynamisk kørestil med de kraftfulde køretøjer kræver en kvalitet, som sikrer en god balance mellem vogn og jord.

En ægte all-rounder

For sommerdæk 19 tommer størrelse er tilstrækkeligt før testresultater, som letter forbrugeren en købsbeslutning. Altid på forkant med de forskellige tests, kan modellen Continental Sport Kontakt 5P findes. blev testet meget ligeglad med hvilket køretøj eller på hvilken afstand denne Pneu, sommer dæk viser fremragende præstation på alle områder. Korte bremselængder, lav risiko for akvaplaning og en stor håndtering gør dækkene til en sand all-rounder. De modeller af Pirelli (P Zero) Hankook (Ventus S1 Evo), Bridgestone (Potenza S 001) eller Goodyear (Eagle F1) opfylder alle de vigtige kriterier for at nyde køreglæde i Sportscars.

Dybest set er kvaliteten i udviklingen af ​​sommerdæk med 19 inches i forgrunden. Men selv det visuelle aspekt er en grund til at beskæftige sig med køb af disse toldmæssige størrelse for mange bilister. De fleste modeller af denne bildæk vise sig at være sikker følgesvend på forskellige jordbundsforhold.

Tilbage til toppen