Valgte Filtre

195 60 R15 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 195 60 r15

Sommeren står for døren og det betyder, at det langsomt begynder at blive tid til, at overveje at skifte fra vinterdæk og til sommerdæk. Godt nok er der i Danmark ikke nogen lov som siger, at du skal skifte dæk, men hvis du nogensinde bevæger dig ud for grænserene så vil du opleve, at der er andre lande som har regler for hvilken type af dæk der må bruges på hvilken årstid. Hvis du står og skal have skiftet til nye 195 60 r15 sommerdæk på bilen, så er det vigtigt at du overvejer hvordan og hvor du bruger dine dæk.

Slidbanemønster på sommerdæk 195 60 r15

Om sommeren kan vejret i Danmark være en smule ustadigt, og derfor er det også vigtigt, at man køber sommerdæk som har et godt slidbanemønster, gode sommerdæk 195 60 r15 har en dyb dækprofil hvilket betyder, at hvis det regner så kan vand ikke samle sig under dækket, dette betyder også, at risikoen for at der kan opstå akvaplaning er meget mindre.

Find sommerdæk 195 60 15 til gode priser

Det kan godt være, at gode sommerdæk koster mere, men til gengæld kan sommerdæk fremstillet af en god gummiblanding bruges meget længere, hvilket betyder at det i sidste ende bliver billigere at købe gode sommerdæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 95
se flere 20
af 95
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen