Valgte Filtre

195 65 R15 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 195 65 r15

For mange kan det være svært, at skulle købe nye sommerdæk 195 65 r15 til bilen, men når vinterdækkene skal af og man er kommet op på en daglig temperatur på over +7 grader, er der jo ingen vej udenom hvis de andre er slidt ned. Det vil sige, hvis man er meget tæt på, at der kun er 1,6 mm mønsterdybde tilbage på dækket. Det er nemlig lovens absolutte mindste krav. Faktisk så råder man til, at der bør være mindst 3 mm slidbane på sommerdækkene.

Gummiblandingen i sommerdæk 195 65 15

Hvorfor taler man så meget om gummiblandingen i sommerdæk, i forhold til vinterdæk? Det er fordi, det er vigtigt at blandingen er mindre elastisk i sommerdæk, da der er en risiko for, at de ellers kan blive deforme når det danske sommervejr sætter ind, med dejlige varme temperaturer.

Overfladen på et dæk består jo af flere flader, store og små, samt en masse små riller og store riller, vær derfor sikker på, at der på dit 195 65 r15 sommerdæk er gode dybe riller, disse er med til at sørge for, at vandet bliver ledt bedre væk fra dækket når vejbanen er våd, og du bremser bedre og har nemmere ved, at undgå akvaplaning.

Køb kun dine nye sommerdæk fra en godkendt forhandler

Hvis du vil være sikker på, at dine sommerdæk 195 65 15 lever op til de standardkrav der stilles til dæk, så køb dem altid fra en godkendt forhandler. Lige meget om du handler fra butik eller online.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 247
se flere 20
af 247
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen