Valgte Filtre

R20 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 20 tommer sommerdæk

Udskiftning af slidte dæk med nye kan være en smertefri proces - bare køb det samme mærke, model og størrelse, som bilproducenten monterede på dit køretøj, da det var nyt. Men der er en række forskellige mærker, modeller og størrelser tilgængelige, der kan have indflydelse på, hvordan din bil kører i visse vejrforhold.

Hvis den bil som du har stående i garagen er en større bil som en SUV, så ved du også at det er meget vigtigt at du sørger for at købe sommerdæk som har en profil der opretholder et godt vejgreb på alle typer af vejbaner.

Sommerdæk r20 – speciel gummiblanding

Sommerdæk er optimeret til fremragende vejgreb, uanset om det er bagene varmt, let fugtigt eller regner kraftigt på vejen. De er lavet af en speciel gummiblanding (blandingen af gummi og fyldstoffer, der udgør slidbanen), der indeholder klæbrige tilsætningsstoffer til vejgreb under våde forhold. Men denne slidbaneblanding giver også tilstrækkelig stivhed, så dækkene bevarer deres form, når det er meget varmt udenfor. Dette holder rullemodstanden på et minimum.

Slidbanemønstret på sommerdæk har typisk lavere, lige linjer end det, du ser på vinterdæk. Dækket har også ofte specielle riller som hjælper med at bekæmpe akvaplaning hvis det regner.

Find gode 20 tommer sommerdæk priser

Hvis det er blevet tid til at skifte sommerdæk 20 tommer ud med nogle nye sommerdæk, så kan det være en god idé at se sig omkring på nettet. Du kan ofte finde gode priser og 20 tommer sommerdæk tilbud.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1259
se flere 20
af 1259
Er en betalt reklame

Sommer dæk 20 tommer muligt sporty køreglæde

De sommerdæk på 20 inches er ideel til atletiske skiløbere, der elsker høje hastigheder på lige strækninger og i kurver. Bredden af ​​bildæk giver højtydende køretøjer såsom Audi A6, BMW 5-serie eller Mercedes E-klasse til en ekstra køreglæde.

Korte bremselængde og lav risiko for aquaplaning

Hovedsageligt der er mænd, der nyder den til at køre deres køretøj på den mulige grænse. En høj kvalitet sommerdæk i 20-tommer størrelse har på våde og tørre veje det nødvendige greb, hvorved bilen kan styres komfortabelt. Tunede biler eller opskalere nå en tophastighed på 260 km / t. Sommeren dæk med 20 tommer sikret selv ved denne hastighed, kort bremselængde og mere akvaplaning sikkerhed. Den ensartede marktryk af sommerdæk sikrer optimal acceleration ud af hjørnerne. Et aspekt, drage fordel af den sportslige styret lang.

Pneu overbeviser med høj ydeevne

En test af magasinet Auto Bild var yderst positiv. Næsten alle testede modeller af sommerdæk (20 tommer) modtog sætningen anbefalede eller eksemplarisk. Kun resultatet af den kinesiske dækproducent var ikke tilfredsstillende. De bedste mærker modtaget ContiSportContact 5P. Den Pneu helt overbevisende. Det blev understreget af den høje ydeevne på våde baner og en behagelig kørekomfort ved høje hastigheder. Ud over bildæk fra Continental og Goodyear Eagle F1 Asymmetric modtaget den højeste rating. Gennem gode egenskaber i håndtering og bære sommerdæk til den højeste kvalitet modeller et i sin kategori.

Sommer dæk på 20 inches skiller sig ud på grund af deres høje ydeevne. Bilister er i stand til at indføre et køretøj på grænseområdet og at nyde deres køreglæde på forskellige vejforhold. Bortset fra nogle få undtagelser svarer de fleste modeller fås i handelen en opskalere kvalitet. Pålidelige bildæk, der garanterer en sporty våd og tør håndtering.

Tilbage til toppen