Valgte Filtre

225 40 R18 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 225 40 r18

Vi ved jo alle at tiden går, og det er ikke kun på vores ur at tiden den går, tiden på kalenderen går også. Og inden vi får set os om, så er tiden gået fra at være vinter til sommer, og dette betyder at mange af os skal til, at tænke på at skifte dæk på bilen.

Gummiblandingen i sommerdæk 225 40 r18

Vi ved jo godt at der er forskel på vinterdæk og sommerdæk, men hvad er det lige vi skal huske på, når vi køber nye sommerdæk. Det er vigtigt at man sikre sig, at gummiblandingen i sommerdæk 225 40 18 er mindre elastik end i vinterdækkene, da sommerdækkene ellers kan gå hen og blive deforme under kørsel i varme temperaturer.

Man skal også sikre sig at dækkene er fremstillet med dybe riller, så man på den måde undgår at der samler sig vand under dækkene i vådt føre, og at der på den måde kan opstå akvaplaning.

Køb kun 225 40 18 sommerdæk fra en godkendt forhandler

Da vejret i Danmark jo skifter meget hurtigt fra vådt til tørt og omvendt, er det utrolig vigtigt at man sikre sig, at de dæk man køber er fra en forhandler som er kendt for at sælge gode 225 40 r18 sommerdæk. Og så er det lige meget om man køber dækkene i en butik eller online, men søger man på nettet kan man helt sikkert finde en masse gode tilbud.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 206
se flere 20
af 206
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen