Valgte Filtre

225 45 R17 Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om sommerdæk 225 45 r17

Hvis ikke man kører på helårsdæk, så kommer der en tid på året, hvor vinterdækkene skal pilles af bilen, og der skal sættes sommerdæk på. En dejlig tid, men også en tid som kan betyde lidt hovedbrud. For hvad nu hvis sommerdækkene ikke helt lever op til lovens standardkrav længere (mønsterdybde minimum 1,6 mm). Så er det tid til at købe nye sommerdæk.

Sommerdæk 225 45 17 gummiblandingen

Når man skal købe nye dæk, må man ikke kun se på prisen. Men også på hvor man bruger bilen og hvor langt man kører hver dag. Kører man i byen eller på landet. Det er mange ting at tage hensyn til.

Det er også vigtigt at gummiblandingen i det valgte dæk er mindre elastisk, end det f.eks. skal være i et vinterdæk, da det ellers kan gå hen og blive deformt, når vejret viser sig fra den gode side, med høje temperaturer.

Der er mange ting folk tænker over når de køber dæk, larmer de, sikre de bilen et fornuftigt forbrug at brændstof, samt hvordan er det med bremselængden.

Når du køber dine nye 225 45 r17 sommerdæk, er det også ting som du helt sikkert vil tænke nærmere over.

Køb kun dine nye sommerdæk 225 45 17 fra en godkendt forhandler

På den måde får du svar på alle de forskellige spørgsmål som du måtte have, og er samtidig sikker på, at dine nye dæk lever op til de krav der stilles til sommerdæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 295
se flere 20
af 295
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen