Valgte Filtre

Apollo Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Apollo sommerdæk

Man kunne tro sommeren er den rette Berreifung ikke så vigtigt, men selv om sommeren dæk ekstreme omstændigheder har at udholde. Hvad enten høje temperaturer eller ekstremt tørre veje, de sommerdæk overleve gennem deres hårde sammensatte enhver situation. De adskiller sig fra de vinterdæk på sin særlige profil, som sikrer særligt høje greb.

Hvad adskiller Apollo sommerdæk?

De Apollo sommerdæk er kendetegnet ved en uovertruffen pris-ydelses-forhold. Med sin fremragende kvalitet, Apollo sommerdæk selv høje temperaturer og hastigheder er godt forberedt og have sin særlige profil, selv på våde overflader godt greb. Hertil kommer, Apollo sommer årsag og dermed spare brændstof penge. Hurtig og ekstremt slid af dækket forhindres af sådan en unik gummiblanding, dækkene er derfor en investering i lang tid.

Hvad adskiller Apollo sommerdæk fra andre sommerdæk?

De Apollo sommerdæk er specielt ausgeleget til prisbevidste kunder. Dækket Apollo Amazer 3GMAXXXL er en af de billigste dæk på markedet. Udover god pris er også betalt til den fremragende kvalitet af dækkene. Den perfekte balance mellem pris og kvalitet, der tilbydes af Apollo Aspire 4G. Så den indiske selskab Apollo er en af ​​de førende og bedste dækproducenter.

De Apollo sommerdæk giver den perfekte køresikkerhed til sommer, men skyldes en lavere samlet pris, men tilgængelige for alle. Hver vejr har øget sommerdæk og give en sikker tur.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 116
se flere 20
af 116
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen