Valgte Filtre

Avon Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Avon Sommerdæk

Høje temperaturer og hastigheder i løbet af sommeren, skal dækket især modstå høje belastninger. Avon Sommer dæk er derfor produceret af særlig teknologi.

Maksimal ydeevne takket være Avon Sommerdæk

Den dækproducenten Avon er en af de mest berømte i verden. Dækkene, der udvikler og producerer fra England, er blandt de bedste i deres klasse. Sortimentet spænder for alle bil og motorcykel klasser. Foruden en lang række vinterdæk også talrige Avon Sommer dæk fås. De er udviklet, testet og fremstillet således, at de ikke kun tilbyde optimal sikkerhed, men også den nødvendige kørekomfort under særlige forhold. Ikke at ellers er Avon brand for høj kvalitet dæk i premium klassen. Dette er bevist af uafhængige tests, de altid de bedste kvaliteter i Avon tildelt sommer dæk.

Avon Sommer dæk - sikkerhed på fire og to hjul

Et velkendt trætte model af Avon er ZT5 sommerdæk. Den nyudviklede slidbanemønster sikrer maksimal sikkerhed på våde og tørre veje. Gennem de åbne skulderblokke risikoen for akvaplaning er reduceret til et minimum. Det er i øvrigt meget stille og lav rullemodstand sparer yderligere brændstof Når det kommer til motorcykler, skal sikkerheden være indstillet endda et højere niveau. Det er netop, hvor Avon dæk til motorcykler Venom AM41 af sagen. Han tilbyder takket være materialer af høj kvalitet og en stærk profil yderligere stabilitet på vejen, selv når, højere hastigheder. Dækket giver bl.a. for maksimal bremsekraft i motorcykler med og uden ABS / ESP.

Talrige undersøgelser har givet beviser: Avon Sommerdæk er sikre og sikre større kørekomfort. Desuden er de billige.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 82
se flere 20
af 82
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen