Valgte Filtre

Barum Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Barum Sommerrreifen - overbevisende hele vejen rundt

Kraftfuld og høj kørestabilitet - Barum sommerdæk også overbevise i alle kategorier. Takket være konsekvent pris-ydelses-forhold, dækket af den tjekkiske producent er også på det europæiske marked især i efterspørgslen - på Barum der er et bredt udvalg af populære modeller.

Barum sommerdæk - omfattende køreglæde i den varme årstid

I Tjekkiet producenten Barum sommerdæk skønnes længe. Ikke så mærkeligt, da den høje retningsstabilitet, god styring og bremsning adfærd og højt kilometertal er de Barum sommerdæk overbevisende i mange henseender. Denne gode resultater suppleres af den gode retningsstabilitet og superb lineært stabilitet og kort bremselængde. Desuden kunne de greb, hvilket skyldes intensiv forskning forbedres igen på tørre og våde veje. Barum sommerdæk har også en lav risiko for akvaplaning og en meget lille rullemodstand. Takket være det store udvalg og de mange tilgængelige modeller kan være på Barum sikkert finde et egnet produkt til næsten ethvert køretøj. De Barum sommerdæk er både lastvogne er egnede som godt for små køretøjer. Før du køber bør man dog være opmærksom på producentens anvisninger med hensyn til belastningstal, bredden og Inch størrelse bare for at finde optimale Barum sommerdæk.

Barum - en tjekkisk virksomhed succes

I årtier, den tjekkiske dækproducent Barum er i sin sektor, en af ​​de mest populære udbydere i denne branche. Også på det paneuropæiske marked, virksomheden forstår at imponere, og takket være den store efterspørgsel efter en stadig bredere vifte af kvalitet Barum sommerdæk. Siden 1993 producenten er en del af Tysklands Continental AG og var karakteriseret sin markedsandel i Tyskland for at udvide igen. Samlet set er de produkter fra Barum betragtes som en meget god og billigere alternativ til de modeller af Continental. Disse produkter var sommerdæk Barum på produktionsstederne i Tjekkiet, sammen med de færdigheder Conti. Her er naturligvis underlagt samme kvalitetskontrol mekanismer, der også vil blive brugt til produkterne fra Continental. Fra den gode kvalitet af Barum sommerdæk kan ske til Barum overbevise sig selv.

De høje ydeevne og kvalitet Barum sommerdæk også overbevise i alle kategorier. Dem, der søger efter sommerdæk med et godt greb og en bedre samlet ydelse til en rimelig pris, som er sikker på at finde det her.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 187
se flere 20
af 187
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen