Valgte Filtre

Firestone Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Firestone sommerdæk

Når det er tid til at skulle skifte til sommerdæk på din bil, så er der flere ting som du skal overveje, men hvis du køber dine nye dæk fra Firestone, så ved du allerede at du har truffet det rigtige valg.

I mere end 100 år har det amerikanske firma Firestone Tire & Rubber Company, produceret dæk som ikke kun er populære i USA, men også mere og mere sælges uden for landets grænse. Firestone sommerdæk er lavet af specielle gummiblandinger der hjælper dem med, at klare sig godt på enhver vejbane og selv under vanskelige vejforhold. Du kan ofte finde gode priser på Firestone sommerdæk hvis du ser dig lidt omkring.

Billige sommerdæk fra Firestone

Hvis du tror, at nye sommerdæk er noget som koster en bondegård, så vil du blive glad for at høre, at du sagtens kan finde Firestone sommerdæk tilbud på nettet. Det er især firmaets sommerdæk Multihawk som er meget populært, fordi det har en god styrestabilitet på alle vejbaner, og fordi det har en lav rullemodstand, som resulterer i et bedre brændstofforbrug samt sørger for at dækket har en længere levetid. Dækkets slidbane er også fremstillet på en sådan måde, at vand ikke kan samle sig under dækket og på den måde kan der ikke opstå akvaplaning.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 152
se flere 20
af 152
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen