Valgte Filtre

Fortuna Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Fortuna sommerdæk er billige og kvalitet

Den dækmærke Fortuna tilhører hollandske Deldo Group, er forholdsvis ung og kun omkring aktiv på markedet siden år 2005. De tidligere asiatiske virksomheder giver sit produktsortiment til det europæiske marked i Belgien udvikle sig til at sikre de nødvendige europæiske standarder. Dermed har virksomheden også sine globale aktiviteter sikkert. Kernen strategi nytilkomne er mulige dyre dæk til at producere med anerkendte kvalitetsstandarder.

Fortuna er forpligtet til kvalitet gennem udvikling

Den intensive udviklingsarbejde med en meget streng kontrol med overholdelsen af ​​høje kvalitetsstandarder sikrer at etablere dækket i det lange løb også på hjemmemarkedet. Lydkvaliteten kombineret med de bedste priser bliver stadig mere populære. Sortimentet er blevet mere og mere udvidet med bistand fra de europæiske udviklingscenter kvalitet dæk fra personbiler skal Transporter dæk produceret. Fortuna sommerdæk opfylder alle de krav, der er placeret på sommerdæk på det europæiske marked. Disse giver en fremragende sikkerhed i ekstremt våde vejforhold samt tørre veje. De fremragende køreegenskaber sikre en komfortabel kørsel. Udover Fortuna sommerdæk, se også Reifen.de kvalitet vinterdæk fra den hollandske producent.

Attraktive priser for sommerdæk Fortuna

Gennem arbejdsdeling af producenten, gennem udvikling og kvalitetskontrol af dæk i Europa og særligt gunstige produktion i Asien administrerer mærke for at holde produktionsomkostningerne er særlig lav. Disse er også videregivet gavmildt til de altid tilfredse kunder. Gennem denne kombination, virksomheden lykkes at skabe en uovertruffen pris-ydelses-forhold for sine kunder og samtidig opfylde alle europæiske standarder.

Fortuna sommerdæk tilbyder i budgettet segment en fremragende balance mellem pris, ydelse og kvalitet for de kritiske og prisbevidste kunder.

Der er ikke flere produkter til din søgning.

Denne butik har i øjeblikket ingen tilbud

Sammenligne op til 4 produkter:

af 12539
se flere 20
af 12539
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen