Valgte Filtre

Fulda Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Fulda sommerdæk

Hvis det er blevet tid til at skulle købe nye sommerdæk til bilen, så er der nogle ting som du skal overveje inden du køber nye dæk. Hvis du vil købe sommerdæk, som er fra en virksomhed som er verdenskendt for deres lange tradition for kvalitet, så skal du overveje at købe Fulda sommerdæk.

Fulda sommerdæk tysk kvalitet

Fulda blev grundlagt i 1900 af Gustav Becker og Moritz Hasenclever, men det var ikke før 1915 at virksomheden begyndte at fremstille bildæk. Virksomheden er nu en del af Goodyear gruppen og deres mere end 1.800 ansatte, fremstiller hvert år mere end 10 millioner dæk på deres fabrikker.

Speciel gummiblanding i sommerdæk Fulda

Fulda sommerdæk fremstilles med en speciel gummiblanding som har en lavere rullemodstand, og deres specielle slidbanemønster betyder, at dækkene har et bedre vejgreb på våde og tørre vejbaner.

Fulda sommerdæk tilbud

Hvis du er nervøs for at du ikke kan finde billige Fulda sommerdæk, så vil du blive glad for at høre, at priser på Fulda sommerdæk sagtens kan være til at betale. Dækkene findes i mange forskellige prisklasser, Fulda tilbyder dæk som Eco Control HP, Carat Progresso og Carat Exelero, som alle er meget gode dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 93
se flere 20
af 93
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen