Valgte Filtre

Goodride Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Goodride Sommerdæk

Når det er tid til, at købe nye sommerdæk til din bil som ikke koster en bondegård, så skal du overveje Goodride sommerdæk. Det kinesiske firma har produceret dæk siden 1958 og fremstiller i dag dæk til mange forskellige køretøjer, som personbiler, lastbiler, busser og landbrugsmaskiner. Online finder du gode priser på Goodride sommerdæk.

Goodride sommerdæk kendt for kvalitet

Goodride sommerdæk er fremstillet med specielle gummiriller som er med til at sørge for, at dækket har et bedre vejgreb på både våde og tørre vejbaner. Den specielle gummibladning som bruges i dækkene betyder også, at dækket bliver slidt mere ensartet og at det har en lavere rullemodstand, dette er også med til at reducere brændstofforbruget, hvilket i sidste ende også er med til at sørge for, at du som bilist har en mindre kabinestøj.

Goodride sommerdæk priser

En af grundene til at Goodride sommerdæk er så populære er, at de har klaret at fremstille billige Goodride sommerdæk uden, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Goodride bruger hvert år mange ressourcer på hele tiden, at introducere nye innovative løsninger som gør deres dæk bedre, for hver ny generation der kommer på markedet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 274
se flere 20
af 274
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen