Valgte Filtre

Kleber Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Kleber sommerdæk

Kleber dæk har eksisteret i mere end 100 år. Allerede i 1910 blev virksomheden grundlagt i Paris, og begyndte hurtigt at fremstille dæk, og det franske dækselskab fremstiller dæk til en masse forskellige køretøjer. I dag er Kleber en del af den verdenskendte dækfabrikant Michelin. I dag fremstiller firmaet dæk til alle sæsoner, men især deres sommerdæk er meget populære, fordi de tilbyder en høj kørekomfort og sikker kørsel på tørre og våde vejbaner.

Kleber sommerdæk tilbud

Især Kleber Dynaxer HP2 er et meget populært sommerdæk, for de bilister der bor i områder hvor der er mange regnfyldte dage om sommeren, på grund af de langsgående riller i dækket så har Kleber dæk fremragende bremseadfærd, og tilbyder god håndtering både på lige strækninger og på snoede veje. Den specielle slidebane som dækkene er fremstillet med, er designet på en sådan måde at vand ikke kan samle sig under dækket, dette betyder at risikoen for akvaplaning bliver mindsket.

Kleber sommerdæk priser

Hvis du er på udkig efter nye sommerdæk så finder du en masse gode priser på Kleber sommerdæk. Hvis du ser dig lidt omkring på nettet så kan du sagtens finde gode Kleber sommerdæk tilbud.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 164
se flere 20
af 164
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen