Valgte Filtre

Kormoran Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

kr.
til
kr.

Brandmærke

Vis alt

EU-mærkning


til

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Kormoran Sommerdæk

En god trækkraft og greb -. Disse er de vigtigste forudsætninger for sikre dæk Kormoran sommerdæk sikre, at køretøjet forbliver stabilt. De er et godt valg for ryttere, der har brug for en sikker dæk i tørre og våde forhold, samtidig med rimelige priser.

Cormorant garanterer de rigtige dæk til alle kategorier af køretøjer

Kormoran Sommer dæk giver en komfortabel og sikker kørsel på køretøjet. De er velegnede til særligt varm og derfor meget krævende for dækket sæsonen. De opererer kendetegn ved disse sommerdæk testes regelmæssigt af virksomheden, således at kunden kan stole på kvaliteten af ​​Kormoran altid. Producenten viser også, at kvalitet dæk ikke behøver at være dyrt. Cormorant Somme dæk er fremstillet til næsten alle køretøjsklasser. Bil og lastbilchauffører kan vælge fra et bredt sortiment. I mellemtiden hører den polske traditionelle mærke til Michelin, en af verdens mest berømte dækproducent.

Cormorant bygger på gennemprøvet teknologi af Michelin

Den Runpro B2 er en sommer bildæk med fremragende kørende egenskaber på tørre og våde veje. Dækket er på Michelin testede -Testgelände gangarter. Dækket sikrer køretøjets stabilitet, selv når testkørere udføre ekstreme manøvrer. Takket være den specielle profil struktur er risikoen for akvaplaning er reduceret til et minimum. På trods af disse gode egenskaber ved disse dæk fås til en overkommelig pris. Ligesom Kormoran D, en høj kvalitet lastbildæk ved den polske producent. Denne Kormoran sommer dæk er egnet til forskellige klasser af lastbiler, da profilen selv ved ekstrem belastning bibeholder sin struktur. Det kan bruges af driftsbetingelserne hjul i vognen, men også på traileren lastbil.

Samarbejdet med Michelin hjælper, at Kormoran sommerdæk er sikrere og giver en mere behagelig tur. De er billige og imponere med en meget høj kvalitet, hvilket også afspejler sig i lavere slitage. Selv de mere krævende føreren kan stole på Kormoran dæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 122
se flere 20
af 122
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen