Valgte Filtre

Lassa Bil Sommerdæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Brandmærke

Vis alt

Lassa dæk køber Lassa dæk til vinteren

Hvem er på udkig efter billige og gode dæk til sommerdæk og er Lassa Lassa dæk til vinteren er et godt valg. Den tyrkiske dækproducent Lassa leverer næsten alle dele af verden med sine produkter og er aktiv primært på det europæiske marked. Etableret i mere end 30 år, virksomhederne Lassa er Tyrkiets største dækproducenter i dag. Den Lassa dæk køber Lassa dæk til vinteren være parat med en masse af ekspertise og ifølge den seneste state of the art.

Lassa dæk i certificeret kvalitet

Lassa dæk arbejde hører med 350.000 kvadratmeter produktionsareal af de største dæk fabrikker i verden. I mere end 50 lande Lassa sommerdæk og vinterdæk Lassa sælges. For pris og kvalitet bevidst forbrugere har Reifen.de til et udvalg af de seneste Lassa dæk. Den Lassa sommerdæk og vinterdæk Lassa, er baren sat meget højt. Kvaliteten af ​​dækkene er blevet certificeret af flere kvalitetskontrol institutioner såsom den tyske TÜV Süd. I Tyrkiet, virksomheden bærer Lassa siden 1993 prisen med titlen "National Quality Award". Desuden Lassa siden støtte Europæiske Quality Awards 1996.

Superior kørsel på alle veje

Lassa dæk køber Lassa dæk til vinteren er særligt holdbare, fordi de også kommer med de stenede vejforhold Tyrkiet klare. Lassa dæk til biler, lastbiler og minibusser er ideelle til lange ture i barske terræner og i alle vejrforhold. Så også Sommerfreifen Competus HL af ansvarlig Lassa på alle veje i regn og støv uden problemer. Den innovative dæk teknologi Lassa sommerdæk kommer på de store racerbaner Tyrkiet brugte. Meget gode køreegenskaber viser også Snoways Era af Lassa på våde veje.

Lassa sommerdæk Lassa terrængående dæk og Lassa vinterdæk skelnes i al slags vejr med overlegne køreegenskaber.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1
  • 225/40 R18 92W
   ...merh ...wenig
  • Bil - Sommerdæk
   ...merh ...wenig

  Hurtig link til tilbuddet:

  daekekspert.dk 629,34 kr.
  • E
  • C
  • 72 dB

  629,34 kr.

  Alle 1 Tilbud
  Vis alle tilbud
af 1
Is a paid advertising