Valgte Filtre

Matador Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Matador sommerdæk

Matador blev grundlagt i 1905 i Bratislava, men det var først 20 år senere at virksomheden begyndte at fremstille dæk til personbiler, og i løbet af 1930’erne var alle tjekkiske bilmærker, såsom Skoda eller Tatra udstyret med Matador dæk, dette var også en af grundene til, at deres sommerdæk blev så populære. I dag er virksomheden en del af Continental AG, og fremstiller stadig dæk til mange forskellige køretøjer.

Matador sommerdæk tilbud

Fordi Matador er så populære så kan du også ofte finde billige Matador sommerdæk. På grund af deres specielle gummiforbindelse har Matador sommerdæk en lavere rullemodstand, og dette betyder at dækkene er mere økonomiske, både fordi de forbruger mindre brændstof, og fordi de har en længere levetid.

Matador sommerdæk priser

Siden grundlæggelsen og deres lancering af de første Matador dæk, har virksomheden bestræbt sig på løbende, at udvide den allerede betydelige produktportefølje som omfatter dæk til lastbiler og varevogne samt personbiler. Dækkene fremstilles i dag med et specielt slidbanemønster som er med til at sørge for, at dækkene opretholder et godt vejgreb på både våde og tørre vejbaner, især deres Stella 2 MP 16 sommerdæk er meget populære. Derfor kan du også finde gode priser på Matador sommerdæk hvis du ser dig lidt omkring på nettet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 150
se flere 20
af 150
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen