Valgte Filtre

Royal Bil Sommerdæk

Filtrer efter:

Åbne filtre

Brand

Vis alt

Seller

Det skal du vide om Royal sommerdæk

Det hollandske dækfirma Royal, er et joint venture mellem Kyoto Japan Tire Group og Qingdao Royal Black Tire Company. Der er lige nu mere end 310 forskellige dækstørrelse som sælges fra Royal. Dette betyder at du hele tiden finder gode Royal sommerdæk tilbud, hvis du bare ser dig lidt omkring. Alle Royal sommerdæk gennemgår meget strenge kontroller hvilket betyder, at de overholder alle europæiske standarder og krav som stilles til dæk, som sælges på det europæiske marked.

Billige Royal sommerdæk

Fordi Royal sommerdæk fremstilles af asiatiske virksomheder, så kan du også finde meget gode Royal sommerdæk priser, Royal har deres logistikcentre i Europa i Antwerpen, Holland og Tyskland, hvilket betyder at deres dæk hurtigere kan komme til de europæiske bilister.

Den specielle gummiblanding som bruges i Royal sommerdæk betyder, at dækkene har en lavere rullemodstand end mange andre dæk, og derved også et bedre brændstofforbrug end det du oplever ved mange konkurrerende dæk. Det er lige meget hvilken form for sommerdæk som du leder efter, så finder du dem helt sikkert på nettet, hvis du ser dig lidt omkring. De fleste Royal sommerdæk har et hastighedsindeks H hvilket betyder, at de må bruges til hastigheder på op til 210 km/t.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 1
  • 255/60 R17 110V
   ...merh ...wenig
  • Bil - Sommerdæk
   ...merh ...wenig

  Hurtig link til tilbuddet:

  giga-daek.dk 722,00 kr.
  tirendo.dk 739,00 kr.
  • E
  • C
  • 72 dB

  722,00 kr.

    -  

  739,00 kr.

  Alle 2 Tilbud
  Vis alle tilbud
af 1
Is a paid advertising