Valgte Filtre

Sava Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Sava sommerdæk

En lille pris og høj kvalitet sommer garanti dæk af slovensk selskab Sava. Sava sommerdæk i Europa har længe været en top sælger. Udover prisen, den høje sikkerhed er en grund til den støt stigende bevidsthed om denne producent.

Sava sommerdæk er fremstillet til alle typer køretøjer

Ikke kun Europa, har hele verden blevet åbne markeder for Sava dæk. Det slovenske fabrikanten har gjort et stort navn inden for udvikling og produktion af dæk. Takket være en lang række dæk tests, hvor Sava sommerdæk er blevet meget populære, har mærket vundet en stor tillid blandt kunderne. Populariteten af Sava dæk bidrager også de rimelige priser og det faktum, at disse dæk er produceret i EU. Det betyder, at de opfylder de højeste sikkerhedsstandarder, og de testes udelukkende i Europa. Allerede i 1920 firmaet startede produktionen af ​​de første bildæk. I dag Sava arbejder blandt andet tæt sammen med Goodyear sammen.

Sava sommerdæk er produceret i EU

Den mest berømte sommerdæk Sava er Intensa. Den er designet til tørre og våde veje. Det vil sige, det giver ikke kun en hurtig tur på motorvejen, men også høj akvaplaning sikkerhed. Profilen af ​​dækket er konstrueret således, at rullemodstanden når et minimum. Dette gør at dækket er ikke kun yderst roligt, det giver også en lavere brændstofforbrug. Visuelt forlader Intensa et godt indtryk. Den moderne mønsterdesign passer ethvert køretøj klasse. Den Perfecta er også en kvalitet sommerdæk Sava. Med gerademal 69 dB Disse dæk er særligt stille selv ved høje hastigheder. Hastighedsgrænsen med dette dæk model er 240 km / t. For næsten hver aluminium hjul findes Sava sommerdæk.

Sava produkter dæk kvalitetsprodukter fra EU. De er billige og sikker, hvilket gør dem særligt populære hos Reifen.de blandt kunderne.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 117
se flere 20
af 117
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen