Valgte Filtre

Semperit Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Semperit dæk Somme - kvalitet fra den førende på markedet i Tyskland

Oprindeligt fremstillet af den østrigske Semperit AG, dæk division var fra det tyske marked leder i 1985 Continental erhvervet. Dette har siden produceret den kendt for deres kvalitet og holdbarhed Semperit dæk. Ved sortiment omfatter både sommer og vinterdæk.

Brand dæk til den lille pris

Semperit sommerdæk tilbyder fremragende værdi for pengene og skæres regelmæssigt i test med god off. De viser en meget god kører adfærd i moderigtigt design og bliver derfor værdsat af mange købere. Dette gælder for lineære stabilitet samt håndtering i kurverne, på vejen, de sommerdæk er ligesom alle mærke dæk Semperit også karakteriseret ved fremragende vedhæftning selv i glat føre. På grund af deres over gennemsnittet holdbarhed og lav rullemodstand høste Semperit sommerdæk desuden jævnligt ros i fagpressen.

Tilbud til alle typer bil

Der er tre typer af Semperit sommerdæk, som er nyttige til et eller flere køretøjer. Således er formålet sæt Comfort-Life 2 til den kompakte klasse, mens Speed-Life er designet til biler af den midterste og øverste klasse. indsamling af Continental afsluttes med Semperit Van-Life en sommer dæk som er rettet ikke kun på Vans, men også til små busser og lastbiler. I modsætning til de vinterdæk er Semperit sommerdæk generelt retningsbestemt og skal installeres i overensstemmelse hermed. Alle typer er tilgængelige i mange forskellige størrelser til alle hjul tilgængelige.

Semperit sommerdæk er et overkommeligt alternativ til dyrere mærke modeller uden at kompromittere på ting som kvalitet, komfort og sikkerhed skal foretages. De er derfor ideel til de omkostningsbevidste bilister, der værdsætter pålidelighed og udstyr på alle områder.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 150
se flere 20
af 150
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen