Valgte Filtre

Tracmax Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Pris kategori

Det skal du vide om Tracmax sommerdæk

Når sommeren står for døren, og det langsomt er begyndt at blive tid til at skulle skifte sommerdæk på bilen, så er det meget vigtigt, at du overvejer dine behov inden du bare køber nye sommerdæk. Hvis du vil købe dine dæk fra en virksomhed som er kendt for deres kvalitet, så skal du købe Tracmax sommerdæk, du kan sagtens finde gode priser på Tracmax sommerdæk.

Tracmax sommerdæk tradition for kvalitet

Tracmax er en del af Shandong Yongsheng Rubber Group Co., Ltd., der blev grundlagt i 1986 og har i dag mere end 2.000 ansatte på deres fabrikker. Virksomheden sørger for, at hele deres dæksortiment lever op til alle internationale sikkerhedsstandarder. Dækkene er alle fremstillet med en speciel gummiblanding som sørger for, at dækket hele tiden har et optimalt vejgreb.

Tracmax sommerdæk tilbud

Tracmax sommerdæk er så populære fordi, deres kørestabilitet er helt i top, den specielle slidbane som bruges til fremstillingen af dækket, er fremstillet med langsgående riller som er med til at sørge for, at vand ikke kan samles under dækket. Især Tracmax F 101 sommerdækket er værd at nævne, på grund af den optimale bremseevne på både våde og tørre vejbaner. På nettet finder du en masse forskellige billige Tracmax sommerdæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 3
af 3
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen