Valgte Filtre

Vredestein Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori

Det skal du vide om Vredestein sommerdæk

Der er mange som hele tiden køber de samme sommerdæk, bare fordi de allerede har købt dæk fra en speciel producent tidligere. Hvis du er på udkig efter en dækproducent som er verdenskendt for deres sommerdæk, så skal du købe Vredestein som er en hollandsk dækproducent. Du kan sagtens finde billige Vredestein sommerdæk.

Vredestein kendt for kvalitet

Vredestein blev grundlagt i 1909, men begyndte ikke at fremstille dæk før 1946. Siden 2009 har dækproducenten været en del af Apollo Tyres Ltd, men har stadig egne fabrikker med mere end 1.800 ansatte. Vredestein sommerdæk bliver designet af den italienske designer Giorgetto Giugiaro.

Speciel gummiblanding i Vredestein sommerdæk

Ud over at have et meget flot design, så er Vredestein også fremstillet med en speciel gummiblanding, som betyder at dækket har en lavere rullemodstand og derved også har et mindre brændstofforbrug. Takket være dækkets specielle riller i mønsterprofilen, så har dækket også et bedre vejgreb på våde og tørre vejbaner.

Priser på Vredestein sommerdæk

Hvis du ser dig omkring på nettet, så kan du sagtens finde Vredestein sommerdæk tilbud, dækkene er meget populære og derfor er der flere online butikker som har meget gode Vredestein sommerdæk priser.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 147
se flere 20
af 147
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen