Valgte Filtre

Westlake Sommerdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Pris kategori

Westlake sommerdæk

Producenten Westlake sommerdæk er årtier i standard vifte af amerikanske og europæiske dækproducent. Tilfredse kunder betød, at eksporten fra produktionsstedet i Kina, USA og Europa var kun et spørgsmål om tid.

information Producent og relevante køretøjer grupper

Westlake sommerdæk er blandt de mest succesfulde dæk produktion i den asiatiske region. Med et omfattende udvalg af sommer- og vinterdæk, all-sæsonen og og specielle dæk fra Westlake for biler, lastbiler, varevogne, kan off-road køretøjer findes, varevogne, busser og motorcykler. Kvaliteten opfylder European Driving komfort. Især føreren af ​​bilen mærker VW eller Audi kan vælge fra en bred vifte Sommer dæk i henhold til deres egne kørevaner og præference stil.

Userinstructions, retlige rammer og karakteristika

Dækket størrelse kan let fjernes på eksisterende dæk eller ved optagelserne af køretøjets papirer. Westlake dæk til biler fås i bred vifte af emner. De sommer dæk fra Westlake kan drives op til en temperatur på 7 grader. Synker dybere temperaturer skal ændres ved lov om vinterdæk. Kørsel stabilitet på tørre og fattige jordbundsforhold er kernen i sommerdæk. kan forventes god dræning og lav rullende støj. Sommer dæk af mærket Westlake også egner sig til hånden Sale. Her er alle rundt for at tjekke for ensartet og ikke stort slid med nogle erfaringer eller et værksted hvert dæk.

Kravene i en sommer dæk kan opfyldes under normal kørsel for Westlake sommerdæk. De årtiers erfaring fra fabrikanten, den omfattende standardsortiment og den fortsatte udvikling af Westlake sommer bildæk, [= LINK "/ moden / van / westlake / 108"] Transport [/ LINK] & Co taler for kørsel med Westlake.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 2
af 2
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen