Valgte Filtre

155 65 R14 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 155 65 r14 vinterdæk

Det at købe vinterdæk til din kompaktbil kan nogle gange være lidt svært, der er så mange forskellige dækproducenter og former for dæk som du kan vælge imellem. Hvad betyder tallene på siden af dækket egentlig, og hvad skal du huske på, når du ser på de mange vinterdæk 155 65 r14 tilbud.

Det er relativt let at forstå den numeriske kode på 155 65 R14 vinterdæk. Det første tal står for dækkets dækbredde, det andet står for højden på dækvæggen i procent af dækbredden. R betyder at dækket er et radialdæk, og det sidste tal er diameteren på fælgen. Når du ser på dette dæk, så kan du hurtigt se at dette er et relativt tyndt dæk, dækket er kun 15 cm bredt og har en diameter på 14 tommer.

155 65 r14 vinterdæk priser

Naturligvis er kørsel om vinteren på snedækkede veje, noget man skal være ekstra opmærksom på, dette gælder ikke kun i bjergrige områder, men også inde i byer. Slud og vand på vejbanen kan resultere i risikoen for akvaplaning. Derfor er det vigtigt at finde de rigtige dæk, som passer til din bil og dine forhold.

Fulda Crystal Montero 3 er for eksempel et meget godt dæk i kategorien 155 65 14. Continental WinterContact TS 860 er et andet vinterdæk som du kan købe, hvis du vil være sikker på vejen. Det kan godt være at du frygter, at vinterdæk 155 65 r14 priser vil være meget dyre, men du kan faktisk ofte finde meget gode priser på disse vinterdæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 34
se flere 14
af 34
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen