Valgte Filtre

175 65 R14 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om vinterdæk 175 65 r14

Små og kompakt klasses biler er ofte udstyret med vinterdæk i dimensionen 175/65 R14. Den meget populære størrelse betyder også at disse dæk findes i mange forskellige varianter. Derfor er det vigtigt, at se på de dæk som sidder på din bil før du foretager et køb, for at være sikker på, at den valgte model opfylder de køretøjspecifikke specifikationer.

Hvad betyder 175 65 r14 vinterdæk detaljerne?

Et blik på dækkets sidevæg kan hurtigt forårsage forvirring, for dem der ikke kender til denne form for markering. Selvom nogle oplysninger er uinteressante for forbrugeren, er der også oplysninger, der vil være til stor hjælp ved køb af et dæk. Ved at se på et 175 65 14 vinterdæk kan du hurtigt se, at følgende information er gældende:

175 = dækbredde i millimeter

65 = forholdet mellem sidevæggen og dækbredde i procent

R = radialt dæk, standardtype bildæk

14 = fælgdiameter i tommer

Ud over de ovennævnte størrelsesoplysningerne, er der 2 andre oplysninger om dækket, som du også kan finde på siden af dækket. Det ene er dækkenes bæreevne og det andet er den tilladte maksimale hastighed. Hvis der står 82T på dækket, betyder det at dækkene har en bæreevne på op til 475 kg eller 82 kg pr. dæk. T betyder at dækket har et hastighedsindeks T, hvilket betyder at dækket kan bruges til hastigheder på op til 190 km/t.

175 65 r14 vinterdæk priser

175/65 R14 vinterdæk adskiller sig markant fra hinanden, på grund af deres forskellige hastigheds- og belastningsindeks. For at undgå at vælge det forkerte dæk, så anbefales det absolut at se på de relevante oplysninger på dækkets side. Ligeledes skal man være opmærksom på en god brændstofeffektivitet, dette er især vigtigt hvis du kører lange distancer med dine vinterdæk. Du kan sagtens finde gode 175 65 r14 vinterdæk tilbud, hvis du ser dig lidt omkring på nettet.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 69
se flere 20
af 69
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen