Valgte Filtre

185 60 R15 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om vinterdæk 185 60 r15

Under vinterforhold er vinterdæk helt klart mere overlegne end klassiske sommerdæk. Dette skyldes, at vinterdækkene er perfekt tilpasset den kolde sæson. Således optimeres f.eks. den gummiblanding, der anvendes til lave temperaturer. Som et resultat forbliver dækkene elastiske selv i minusgrader.

Der er i Danmark ikke nogen lov om at du skal bruge vinterdæk, men på glatte eller snedækkede vejbaner anbefales det absolut, at benytte dæk som tilpasser sig til vejen. Det er en god idé at købe vinterdæk som har M + S-symbolet, eller snefnug symbolet, dette betyder nemlig at dækkene er fremstillet til brug om vinteren. Du skal også være klar over, at der kan være lovkrav om at du skal køre med 185 60 r15 vinterdæk i udlandet.

Hvorvidt et vinterdæk er velegnet til montering på din bil, kan du bestemme ved hjælp af registreringsattesten. Oplysningerne følger en fast og standardiseret kombination af tal og bogstaver. I vores tilfælde beskriver 185/60 R15 dækket på følgende måde:

185 = dækbredde i mm

60 = forholdet mellem sidevæggen og dækbredde (60% af 185 mm = 111 mm højde)

R = radialt dæk

15 = fælgdiameter i tommer

185 60 r15 vinterdæk priser

Lovgivningen kræver en minimums profildybde på 1,6 mm i Danmark. Eksperter og uafhængige foreninger anbefaler dog en minimumsværdi på 4 mm til vinterdæk. Hvis du er nervøs for om dine dæk har for lille en profil, så kan det være en god idé, at lede efter gode vinterdæk 185 60 r15 tilbud. Ofte bliver dækkene ikke kun slidt med årene, men gummiet i dækket bliver også mere mørt med tiden. Hvis du skifter til nye vinterdæk i størrelsen 185 60 15, så kan det være en god idé at udskifte dækkene i par, så hvis du skifter det ene bagdæk, så skal du også skifte det andet bagdæk.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 83
se flere 20
af 83
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen