Valgte Filtre

195 55 R16 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 195 55 r16 vinterdæk

Vinterdæk er specifikt designet til at sikre kørselssikkerheden under udfordrende vejrforhold. Dette er især vigtigt når vejene er dækket af sne og is. Der er forskel på hvordan vinterdæk reagerer under forskellige vejrforhold. Derfor benyttes der også specielle gummiblandinger og et specielt slidbanemønster om vinteren.
I Danmark er der ikke nogen lov som siger at man skal køre på vinterdæk om vinteren. Men det anbefales alligevel at skifte til vinterdæk når temperaturen falder under 7 grader. Dette er fordi vinterdæk har en gummiblanding som er mere elastisk og dermed har vinterdæk et bedre vejgreb på kolde veje.

Hvad betyder 195 55 r16 vinterdæk?

Hvis du er lidt forvirret over hvilke vinterdæk du skal købe til dit køretøj, så er det faktisk ret nemt at finde ud af hvilke dæk der passer. Det eneste du skal gøre, er at se på dækkets side hvor du finder en kode af tal. Hvis du for eksempel har 195 55 r16 vinterdæk, så betyder det at dækket har en dækbredde på 195 mm, og dækkets væg er 55% af 195 højt, eller 107 mm høj. R betyder at der er tale om et radialt dæk, hvilket er de mest normale dæk der sælges på markedet i dag. 16 betyder at du kan bruge disse dæk til fælge der er 16 tommer.

Find gode vinterdæk 195 55 r16 priser

Hvis du vil købe billige vinterdæk 195 55 r16 så kan du ofte finde gode priser på 195 55 r16 vinterdæk hvis du ser dig lidt omkring på nettet. Det kan være en god idé at købe vinterdæk fra den sidste generation da disse ofte er lige så gode som dem der lige er kommet på markedet, men de kan ofte være lidt billigere.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 88
se flere 20
af 88
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen