Valgte Filtre

215 55 R17 Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Pris kategori


Det skal du vide om 215 55 r17 vinterdæk

215 55 r17 vinterdæk kan købes fra mange producenter, herunder Continental, Hankook, Goodyear og Michelin. Vi ved alle at når vinteren kommer, så ændres vejrforholdene og dermed også vejforholdene meget hurtigt. Derfor er det vigtigt at dine 215 55 r17 vinterdæk skal tilbyde høj kørselssikkerhed under alle forhold, det er lige meget om det er under tørre forhold, ved lave temperaturer eller sne og is.

Vinterdæk har en større slidbane end sommerdæk og er også kendetegnet ved de har ekstra finner og lameller der er i dækket, dette sikre stabilitet og godt greb selv under vanskelige forhold. Sneen kan ikke samle sig i rillerne på dækket, og vand og bliver skudt ud til siden, på den måde mindskes risikoen for at der kan opstå akvaplaning.

Køb billige vinterdæk 215 55 r17

Det er vigtigt at du køber vinterdæk som har snefnug markeringen, da dette betyder at du køber et dæk som er testet under de svære forhold som du kan komme und for om vinteren. Afgørende for kvaliteten af ​​vinterdæk er et godt greb på snedækkede og isdækkede veje. Dette sikres ved at vinterdæk er fremstillet med en speciel gummiblanding der er blødere end sommerdæk så dækket bedre kan tilpasse sig det underlag der køres på. Den danske lovgivning siger at der minimum må være 1,6 mm profil på dækket, men faktisk reduceres bremsevnen allerede ved 4 mm, så derfor er det vigtigt at du skifter dine 215 55 17 vinterdæk inden de slides alt for meget.

Find gode vinterdæk 215 55 r17 priser

Når du leder efter gode vinterdæk 215 55 r17 tilbud, så kan det være en god idé at se sig lidt omkring på nettet, du kan nemlig ofte finde gode vinterdæk priser online. Dette er fordi online butikker ofte har en større lagerbestand end fysiske butikker.

 

Sammenligne op til 4 produkter:

af 69
se flere 20
af 69
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen