Valgte Filtre

Atlas Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Det skal du vide om Atlas vinterdæk

Hvis det er på tide at købe vinterdæk til din bil, så har du en masse forskellige valgmuligheder, hvis du køber Atlas dæk så ved du fra begyndelsen af, at du har truffet det rigtige valg. Dækmærket er siden 2013 blevet markedsført af Deldo Autobanden N.V. Atlas dæk bliver fremstillet i Korea. Du kan sagtens finde gode priser på Atlas vinterdæk.

Vinterdæk fra Altas kendt for kvalitet

Vinterdæk fra Atlas er kendt for deres lave rullemodstand, hvilket betyder at bilen har et lavere brændstofforbrug, og derfor er der flere Atlas dæk som er mærket som miljøvenlige. Du kan ofte finde gode Atlas vinterdæk tilbud. Alle Atlas dæk opfylder alle EU's krav med hensyn til bæredygtighed og miljøbeskyttelse. Den specielle gummiblanding der bruges i dækkene, betyder at de hele tiden opretholder et godt vejgreb, selv hvis du kører på veje som er dækket med sne.

Atlas vinterdæk priser

Atlas producere mere end 100 forskellige vinterdæk, og der produceres millioner af dæk på deres fabrik. Og dette betyder også, at der ofte er mange online butikker som har deres dæk i deres sortiment, du kan ofte finde tilbud på Altas dæk og hvis du køber nogle dæk som er fra en tidligere kollektion, så kan du også spare lidt penge.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 4
af 4
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen