Valgte Filtre

Continental Vinterdæk til bil

Filtrer efter:

Åbne filtre

Index

Pris

til
kr.

Brandmærke


Vis alt

EU-mærkning

til

Sælger


Vis alt

Yderligere Muligheder

Konstruktion

Gennemsnitlig testanmeldelse

til

Det skal man vide om Continental vinterdæk

Vi ved jo alle at årstiderne skifter og, at det på et tidspunkt bliver tid til at sætte vinterdæk på bilen. Her er det jo også vigtigt at finde et vinterdæk, som kan opfylde flere af de forskellige krav, der stilles til dæk i dag, alt efter hvor man bor. Kører man på våde, is eller sneglatte veje, så er det her at Continental vinterdæk kommer på banen.

Continental har nemlig et vinterdæk, som er pålideligt og afbalanceret. Det er designet så vand ikke har nogen chance for at sætte sig fast i dækket, og dermed mindske risikoen for akvaplaning. Dækket er også designet sådan, at det har en stor kontaktoverflade, som betyder at bilen ligger bedre på vejen, og at der samtidig opnås en kortere bremselængde.

Jævn slidtage på Continental vinterdæk

Selvom der findes flere forskellige Continental dæk, så har de det tilfælles, at de alle har en jævn fordeling af slitage af dækket, sammenlignet med mange andre dæk. Dette betyder at hvor mange andre dæk slides i punktslitage, findes der her en jævn slitage af dækket. Deres slidbanemønstre er lagt i lameller der er opbygget af gummiblokke, hvilket gør dækket selvrensende. De er yderligere mærket med snefnugsymbolet, så de overholder kravene til vinterdæk i mange EU lande.

Vinterdækkene testes jævnligt i forskellige bilmagasiner, og her fortsætter Continental med at ligge i toppen. Det skyldes blandt andet, at de hele tiden arbejder på at forbedre deres eksisterende materialesammensætninger, så de hele tiden kan tilbyde de bedste kvalitets dæk på markedet, til de bedste Continental vinterdæk priser.

Sammenligne op til 4 produkter:

af 552
se flere 20
af 552
Er en betalt reklame
Tilbage til toppen